Homepage  / Vedete străine

Ben Affleck, despre filmările pentru „Justice League”. „A fost cea mai groaznică experiență”

Ben Affleck, despre filmările pentru „Justice League”. „A fost cea mai groaznică experiență”
8

de Roxana Mirea,

Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, a fost cel care l-a interpretat pe Batman în filmul „Justice League”. Chiar dacă filmul a fost unul popular, actorul speră ca experiența filmărilor să îi fie ștearsă din memorie. De ce spune Ben Affleck că perioada filmărilor pentru „Justice League” a fost un coșmar pentru el.

De ce n-a mai vrut Ben Affleck să regizeze „The Batman”

Ben Affleck, despre fperioada filmărilor pentru „Justice League” în filmul „Justice League”. Într-un interviu pentru Los Angeles Times, actorul a fost întrebat despre momentele dificile din trecutul său. Printre acestea, ben Affleck a menționat anunțul din 2017, când a declarat că nu va mai regiza „The Batman”, filmul care în prezent îl are ca protagonist pe Robert Pattinson.

El a mărturisit că a ajuns la concluzia că trebuie să se concentreze pe decizii profesionale care îi aduc fericire.

Regia filmului „The Batman” este un bun exemplu. M-am uitat la proiect și mi-am spus că nu voi fi fericit dacă mă înham la el. Trebuie să-ți facă plăcere astfel de lucruri și probabil mi-ar fi plăcut și mie, dacă aș mai fi avut 32 de ani”, a spus Ben Affleck, potrivit kissfm.ro.

Ben AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ben Affleck, despre filmările pentru „Justice League”.

De asemenea, Ben Affleck a vorbit și despre filmările pentru „Justice League” (2017), precizând că acela a fost cel mai jos punct al carierei sale. El a listat o serie de motive pentru care simte lucrurile astea, iar printre ele se numără și faptul că regizorul Zack Snyder a renunțat la film, după ce fiica lui, Autumn, a murit în mai 2017. În plus, printre motivele pentru care acea perioadă nu a fost una deloc bună pentru el se numără și divorțul, viața lui personală, dar și că era plecat destul de mult.

A fost o experiență extrem de proastă din cauza mai multor factori: viața mea, divorțul, faptul că eram plecat prea mult, tragedia personală a lui Zack și faptul că am fost nevoiți să filmăm din nou anumite scene. A fost cea mai groaznică experiență. A fost oribil. A fost tot ceea ce nu mi-am dorit de la asta. A fost momentul în care am spus că nu voi mai face asta vreodată”, a explicat actorul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton