Homepage  / Vedete / Vedete străine

Affleck îl ia locul lui Christian Bale: Este noul Batman!

Affleck îl ia locul lui Christian Bale: Este noul Batman!

de Redactia Tvmania

Este greu, aproape imposibil să intri cu decenţă în costumul lui Batman după ce actorul Christian Bale l-a jucat excepţional în ultima franciză marca Christopher Nolan.

Dar Ben Afleck s-a încumetat să preia rolul în viitoarea continuare la „Man of Steel”. Astfel, personajul său, Batman, ajunge să „uneltească” cu Superman (Henry Cavill) pentru binele omenirii, scrie „Daily Mail”.

Studiourile Warner Bros au confirmat că actorul Ben Affleck (41 de ani) îl va juca pe Batman/Bruce Wayne în continuarea la „Omul de Oţel: Eroul”, în care vor apărea, desigur, şi Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane) şi Diane Keaton (mama lui Superman).

Pelicula regizată de Zack Synder (şi produsă doar de Christopher Nolan, regizorul trilogiei cu Cavalerul negru) îi pune pentru prima dată în faţă pe cei doi mari eroi: Superman şi Batman. Filmările vor începe anul viitor, urmând ca filmul să aibă premiera în iulie 2015.

Producătorii au căutat îndelung soluţia optimă după ce actorul Christian Bale a refuzat să-l mai joace pe Batman în noul proiect. Până la urmă, l-au ales pe Ben Affleck, care a mai jucat rol de erou în „Daredavil”, dar părerile sunt împărţite, mai mult negative. Mulţi critici spun că este cea mai proastă alegere de la Batman-ul „cu sfârcuri” al lui George Clooney, din 1997, (actor care povestea recent că a păstrat costumul eroului la vedere ca să îşi aducă aminte că poţi face oricând alegeri nefericite în carieră).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton