Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck iubește din nou! Primele declarații ale actorului despre noua sa parteneră

Ben Affleck iubește din nou! Primele declarații ale actorului despre noua sa parteneră

de Redactia Tvmania

Ben Affleck a confirmat că are o nouă parteneră prin intermediul unei postări pe Twitter. Vestea a venit după ce presa de peste ocean a speculat că actorul folosește o aplicație pentru a-și găsi iubirea. 

Actorul s-a folosit de bârfele tabloidelor pentru a vorbi despre problemele sale cu alcoolul, abstiență și a recunoscut că are o nouă parteneră:

„HA m-ați prins. Am o parteneră. Dar aș vrea să fim serioși un moment și să vorbim despre ceva cu adevărat important. De un an jumătate sunt în cadrul unui program de reabilitare, iar printre altele jobul meu este să îi ajut și pe alții. The Midnight Mission este o organizație incredibilă care îi ajută pe cei care au nevoie de reabilitare ori de o casă. Astăzi fac o donație pentru că sunt persoane care se luptă zilnic cu dependența și nu au resurse să poată fi ajutați”, a scris Ben pe Twitter. În încheiere a glumit cerând ajutor și celor care dețin aplicația de datin Raya, dar și celor care îl urmăresc. 

 

 

 

Potrivit celor de la PageSix, actorul se simte foarte bine și este fericit alături de noua sa iubită. Se pare că acesta dorește să aibă alături o femeie care nu lucrează în industria din care acesta face parte. Ben Affleck s-a despărțit de  Jennifer Garner în 2015 și a semnat actele de divorț în 2018. Ce doi au împreună 3 copii – Samuel, 7, and Seraphina, 10, și Violet – 13 ani și au rămas în relații foarte bune. De atunci actorul a mai avut o singură relație serioasă cu producătoarea emisiunii SNL, Lindsay Shookus de care s-a despărțit în luna august 2018. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton