Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck, probleme în căsnicia cu Jennifer Lopez. De ce l-ar fi păcălit artista

Ben Affleck, probleme în căsnicia cu Jennifer Lopez. De ce l-ar fi păcălit artista

de Andra Stana,

Jennifer Lopez și Ben Afflek au organizat o nuntă ca-n povești, iar cei doi ar trebui să fie acum mai fericiți ca niciodată. Cu toate acestea, prietenii lor susțin fix contrariul. Se pare că cel nefericit în noua căsnicie ar fi chiar actorul. Iată ce se petrece în relația lor.

Ben Affleck, nefericit în căsnicia cu Jennifer Lopez

După luna de miere din Paris, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai prost în relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, scriu cei de la Radar Online. Proaspeții însurăței ar fi în dezacord și s-ar certa mereu din cauza lucrurilor cât se poate de banale, de la fumatul lui Affleck până la alegerile sale vestimentare. De curând, sursa citată a scris că J Lo ar fi scăpat de colecția de motociclete îndrăgite de noul ei soț.

Cei doi s-au certat pe tema garderobei și a obiceiurilor proaste ale acestuia. „El este genul de tip care poartă blugi și tricouri, iar acum Jennifer încearcă să-i spună ce poate și ce nu poate purta”, a dezvăluit o sursă. Fumatul lui Ben a devenit, de asemenea, o problemă.

„Ea urăște cu desăvârșire țigările lui Ben”, a dezvăluit un alt insider. „El a promis că va renunța la ele, dar cu toate cicălelile ei, fumează mai mult ca niciodată.”

De asemenea, este supărată pe cât de dezordonat este el acasă. „Ben nu face curat după el, ceea ce o enervează la culme pe Jennifer”, a dezvăluit sursa, susținând că ea a făcut curățenie chiar și în colecția de motociclete a lui Ben în timp ce erau plecați, fără să-i spună.

Din căsnicia cu Jennifer Garner, Ben Affleck a rămas cu trei copii – Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani). La rândul ei, Jennifer Lopez îi are pe gemenii Emme și Max, de 14 ani, din căsnicia cu Marc Anthony. Problemele ar pleca din sânul familiei lor, susține sursa citată, având în vedere faptul că cei doi au fost nevoiți să se întoarcă la rutina vieții de părinte.

„Realitatea s-a instalat. În timp ce Emme şi Seraphina se înţeleg foarte bine, a face pe toată lumea fericită în acelaşi timp s-a dovedit a fi aproape imposibil”, spune persoana din anturajul lor.

J.Lo se axează doar pe carieră. Cum l-a păcălit pe Affleck

De asemenea, Ben învață pe pielea lui că noua lui soție este la fel de dependentă de muncă ca atunci când au pus capăt primei lor logodne, în 2004.

L-a păcălit o vreme, dar Ben își dă seama că Jennifer este la fel de orientată spre carieră ca întotdeauna„, a spus sursa apropiată de celebrul cuplu. Deși s-a declarat „uimit” de etica de muncă a lui J. Lo, Ben, spune sursa, a fost „dezamăgit” când noua sa soție a ales să rămână în Europa pentru a lucra. „A fost un semnal de alarmă uriaș pentru el”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton