Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck și-a stabilit priorită, iar o relație, în acest moment, nu se află printre ele

Ben Affleck și-a stabilit priorită, iar o relație, în acest moment, nu se află printre ele

de Redactia Tvmania

O sursă le-a spus celor de la ET că Ben Affleck vrea să aibă un stil de viață mai sănătos în ultima perioadă, ceea ce include exerciții fizice regulate și petrecerea timpului cu copiii lui, Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) și Samuel (7 ani). Aceeași sursă a continuat prin a spune că fosta lui soție, Jennifer Garner, îi este alături.

„Ben se îndreaptă în sfârșit către un stil de viață sănătos, iar familia lui este foarte fericită. Se află pe drumul cel bun și se simte foarte bine, mai ales că are sprijinul lui Jen și al întregii familii. Jen, evident, a fost de mare ajutor în motivarea lui Ben de se vindeca și a fi alături de copiii lui. A început să facă exerciții fizice în fiecare zi, mănâncă mai bine și își petrece timpul cu cei trei copii ai săi. Se asigură că face tot ce poate atât pentru el, cât și pentru familie. Motivația lui de a se schimba a venit de la conștientizarea că poate pierde ceva foarte important”, a continuat sursa.

 

Cel care a oferit informațiile pentru ET a adăugat că Jennifer Garner încă formează un cuplu cu omul de afaceri John Miller, având o relație din ce în ce mai puternică. Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat anul trecut, în luna octombrie, deși au fost separați încă din 2015. Cei doi au rămas foarte apropiați chiar și după despărțire, iar Jennifer i-a fost alături lui Ben în perioada în care s-a confruntat cu dependența de alcool și a urmat tratament în centru de reabilitare.

 

„Ben vrea să aibă o relație dar știe că trebuie să o ia încet. Vrea să se asigure că este suficient de sănătos pentru a fi un partener potrivit. Ben vrea să formeze un cuplu cu o persoană care să-i înțeleagă stilul de viață pe care îl are acum. A parcurs un drum dificil”, a adăugat sursa.

În luna martie, Ben Affleck a fost invitat în emisiunea Today și a vorbit despre dependența de alcool și reabilitare, o parte a vieții sale pe care nu o va nega: 

„Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism. Face parte din viața mea. Este un lucru cu care mă confrunt. Nu trebuie să îmi însumeze întreaga identitate și să fie absolut totul, dar este un aspect ce știi că are nevoie de efort. Simt că am avut o problemă pe care trebuie să o spun și sunt puțin mândru de asta… părți despre tine, despre viața ta, familia ta, și știi cum sunt oamenii – întâlnim aceste obstacole și trebuie să ne descurcăm cu ele.’

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton