Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au înțeles în privința despărțirii. Află când vor divorța cei doi!

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au înțeles în privința despărțirii. Află când vor divorța cei doi!

de Redactia Tvmania

Ben Affleck și Jennifer Garner au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește divorțul lor. Totuși, cei doi actori vor finaliza separarea legală abia după ce Ben Affleck va ieși de la dezalcoolizare. 

 Se pare că Ben și Jen au ajuns în sfârșit la o înțelegere în ceea ce privește divorțul și vor finaliza separarea legală de îndată ce actorul la ieși de la dezalcoolizare. Cei doi și-au anunțat separarea în 2015, iar doi ani mai târziu au depus actele în instanță.

Săptămâna trecută, actorul în vârstă de 46 de ani a fost internat pentru a treia oară la o clinică de dezalcoolizare. Deși nu mai formează un cuplu, Jennifer Garner a fost cea care s-a ocupat ca fostul ei soț să primească tratamentul de care are nevoie pentru a scăpa de dependența de alcool. Paparazzi au surprins-o pe actriță conducând-ul pe Affleck la clinică. În imaginile surprinse de aceștia, starea actorului nu este una tocmai bună, al având un aspect neîngrijit și total diferit de cel pe care fanii îl cunosc.

Se pare că cea mai recentă recădere a lui Ben Affleck a venit pe fondul despărțirii de partenera sa, producătorul emisiunii Saturday Night Live, Lindsay Shookus. După despărțire, Affleck a fost văzut de câteva ori în compania modelului Playboy, Shauna Sexton.

 

„Ben a fost foarte mulțumit de relația cu Lindsay, dar a devenit tot mai dificil din cauza călătoritului. Au vorbit despre mutarea lui Lindsay în Los Angeles, dar asta nu s-ar fi întâmplat niciodată. Amândoi s-au strâduit să facă relația să meargă, dar familiile lor locuiesc fiecare pe cealaltă coastă așa că era destul de dificil să aibă o relație consecventă. Acest lucru a pus presiune asupra lui Ben și el a început să bea din nou”, a spus o sursă pentru E! News.

 

În 2017, după ce a ieșit pentru a doua oară de la clinica de dezalcoolizare, Ben Affleck a postat un mesaj pe Facebook în care a mărturisit că a avut o problemă cu băutura și a urmat un tratament pentru dependența de alcool.

„Am încheiat tratamentul pentru dependența de alcool; este ceva cu care m-am confruntat în trecut și împotriva căreia voi continua să lupt. Vreau să îmi traiesc viața la maxim și să fiu cel mai bun tată. Îmi doresc ca copii mei să știe că nu este nicio rușine în a cere ajutor atunci când ai nevoie sau în a fi un sprijin pentru oricine are nevoie, dar se teme să facă primul pas. Sunt norocos să am parte de iubirea familiei și a prietenilor, inclusiv a lui Jen, care m-a susținut și a avut grijă de copii noștri cât timp eu am făcut ceea ce mi-am propus. Acesta a fost doar primul pas din mai mulți către o recuperare pozitivă“, a scris Ben Affleck.

Lupta lui Ben Affleck cu dependența de alcool durează de ani buni: a început în anii ’90, iar în 2001 actorul s-a internat pentru prima dată la dezalcoolizare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton