Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck vrea să-și prezinte noua iubită, Ana de Armas, celor trei copii. Ce reacție a avut Jennifer Garner

Ben Affleck vrea să-și prezinte noua iubită, Ana de Armas, celor trei copii. Ce reacție a avut Jennifer Garner

de Redactia Tvmania

Relația dintre actorii Ben Affleck (47 de ani) și Ana de Armas (31 de ani), foști colegi pe platourile de filmare de la „Deep Water”, devine din ce în ce mai serioasă: după o vacanță împreună în Costa Rica și o vizită în Cuba ei natala, cei sunt văzuți zilnic la plimbare în Los Angeles și este evident că sunt într-un punct fericit al relației lor.

Potrivit US Weekly, actorul ar vrea să-și prezinte iubita celor trei copii pe care îi are cu fosta soție, actrița Jennifer Garner (48 de ani): Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani, și Samuel, opt ani. Însă fosta soție, care a fost un sprijin constant în lupta lui cu alcoolismul, are însă „câteva ezitări”, deși este de acord să negocieze cu Affleck detaliile unei viitoare întâlniri. 

Recent, Affleck a declarat într-un interviu că cel mai mare regret al vieții lui a fost divorțul de Jennifer Garner și a mărturisit că speră ca peste cinci ani să fie „într-o relație stabilă, sănătoasă și fericită”. 

Actrița Ana de Armas, nominalizată la Globul de Aur de anul acesta pentru rolul din „Knives Out”/„La cuțite”, va putea fi văzută la toamnă în noul film din seria Bond, „No Time To Die”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton