Homepage  / Vedete

Ben Stiller, diagnosticat cu cancer: „A venit din neant. Nu mă așteptam”

Ben Stiller, diagnosticat cu cancer: „A venit din neant. Nu mă așteptam”

de Redactia Tvmania

Ben Stiller a anunţat, recent, că a fost diagnosticat cu cancer de prostată cu doi ani în urmă. Actorul de 50 de ani a învins boala și crede că a reușit acest lucru datorită unui test de sânge controversat, scrie telegraph.co.uk.

ben-stiller

Stiller a recunoscut că a ieșit în public și a povestit despre boala lui cu scopul de a-i face pe oameni să se ducă la doctor și să se testeze. „Pe mine m-a luat prin surprindere. Nu mă așteptam în niciun caz la asta”, a spus actorul și regizorul american, care a declarat că a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru eliminarea prostatei.

În acest context, artistul a vorbit despre un test de sânge utilizat pentru măsurarea nivelului proteinelor, denumit Prostate-Specific Antigen (PSA), prin care poate fi identificat cancerul de prostată. „Dacă doctorul ar fi așteptat, așa cum recomandă Societatea Americană de Cancer, până când aș fi împlinit 50 de ani, atunci n-aș fi știut că în mine crește o tumoare”, a declarat Ben Stiller.

Ben Stiller este căsătorit cu Christine Taylor din primăvara anului 2000 și a jucat alături de aceasta în mai multe filme, printre care „Zoolander”, „Tropic Thunder” și „Zoolander 2”. Cei doi soți au împreună doi copii – Ella Olivia (14 ani) şi Quinlin Dempsey (11 ani).

Citește și:

1. Ben Stiller ştie ce-i trebuie unui mariaj reuşit

2. Actrița de comedie Anne Meara, mama lui Ben Stiller, s-a stins din viață

3. Ben Stiller construieşte opt şcoli în Haiti

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton