Homepage  / Articole

Bendeac și Adela Popescu, iubire dincolo de trust

Bendeac și Adela Popescu, iubire dincolo de trust

de Redactia Tvmania

„Doi pe o bancă” este piesa care va uni pe scena teatrului Metropolis, sub îndrumurarea regizorului Emanuel Pârvu, doi actori români îndrăgiţi, dar şi două vedete de televiziune foarte cunoscute. Vorbim de Adela Popescu și Mihai Bendeac, care s-au pregătit intens pentru noul spectacol.

Înainte de a reveni în faţa telespectatorilor Antena 1 cu un nou sezon al show-ului „În puii mei”, Mihai Bendeac a pregătit o surpriză de proporţii pentru fanii săi. Actorul va urca pe scenă alături de Adela Popescu (pe care o vom vedea din toamnă la Pro TV, în „Pariu cu viața”), pentru a da viață unei piese în două personaje. Scenariul, scris de Aleksandr Ghelman, este o poveste emoţionantă în care adevărurile se  dezvăluie greu, dureros, cu intensitate.

„Este vorba despre două destine ciudate, frânte, două destine tragic-comice. Întâlnirea acestor destine începe cu machiaje puternice, cu minciuni mari şi treptat se ajunge la adevăr, la concret. Actorii pornesc de la haine multe şi ajung la haine puţine, sumare, pâna când sunt ei în adevar” a declarat Emanuel Pârvu, regizorul piesei.

Nu vă așteptați la hohote de râs

Mihai Bendeac nu va stârni de această dată hohote de râs, aşa cum obişnuieşte să facă prin personajele emisiunii „În puii mei”, ci va da viaţă unui personaj şi unei situaţii care stârneşte întrebări.

Cei doi actori vor construi momente intense pe scenă, mişcări violente şi sentimentul de aşteptare al unui adevăr care va transforma întreaga poveste.

Pe măsură ce povestea va evolua, decorul va fi transformat prin lumini pentru a reda schimbările apărute în complicata relaţie dintre personaje.

Adela Popescu și Mihai Bendeac se sărută pasional pe scenă

Printre momentele intense care vor avea loc pe scena teatrului Metropolis, se numără şi o scenă de sărut pasional între cei doi protagonişti, Mihai Bendeac şi Adela Popescu.

Pentru a pune în scenă acest spectacol, Mihai şi Adela au participat la repetiţii timp de aproape o lună şi jumătate, aproximativ şase-şapte ore pe zi. Petrecând mult timp împreună, cei doi au dezvoltat o relaţie strânsă, fapt confirmat şi de regizorul piesei.

„S-au legat relaţii foarte strânse şi sper că timpul va demostra că vor căpăta şi adâncime”, a declarat Emanuel Pârvu.

Cine întârzie la repetiții, plătește amendă!

După ce actorii nu au fost în stare să respecte programul stabilit, s-a ajuns la o măsură inedită de a-i face să învețe orarul. Pentru fiecare minut jumătate de întârziere, ei vor avea de plătit o amendă de 100 de lei. Cu banii strânși, va fi organizată o minipetrecere după vizionare, spun ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton