Homepage  / Vedete străine

Benedict Cumberbatch, nespălat și intoxicat cu nicotină pentru rolul din „The Power of the Dog” (Netflix)

Benedict Cumberbatch, nespălat și intoxicat cu nicotină pentru rolul din „The Power of the Dog” (Netflix)

de Cătălina Matei,

Pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor, actorii consacrați sunt dispuși să-și facă rău cu bună știință, până la un anumit punct. Este și cazul lui Benedict Cumberbatch care nu s-a spălat săptămâni la rând și s-a lăsat intoxicat cu nicotină pentru rolul său din filmul „The Power of the Dog”.

Într-un interviu acordat ediției britanice a publicației „Esquire”, Benedict Cumberbatch povestește, printre altele, și felul în care a reușit să-și construiască rolul pe care îl are în pelicula „The Power of the Dog”.

Pentru a intra cât mai bine în personaj, fermierul Phil Burbank din adaptarea romanului lui Thomas Savage, „The Power of the Dog”, actorul englez nu s-a spălat și s-a intoxicat cu nicotină de trei ori în timpul filmărilor.

„Ţigări rulate fără filtru, dublă după dublă… Când trebuie să fumezi mult e un efectiv oribil”, a pvestit actorul în interviul amintit.

Totodată, Cumberbatch a fost nevoit să înveţe să le ruleze cu o singură mână, aşa cum este specificat în roman.

Personajul său, Phil Burbank, este un fermier din Montana anilor 1920. Că să dobândească aceleași abilități ca și personajul, actorul a învăţat feronerie, chiar a făcut o potcoavă, dar a și lucrat în lemn, sculptând un set de mobilă în miniatură.

Cât despre igiena personală… „Am vrut să am stratul ăla de murdărie . Am vrut ca oamenii din încăpere să ştie cum miros. A fost greu, totuşi. Nu era doar la repetiţii. Ieşeam să mănânc şi să mă întâlnesc cu prietenii lui Jane şi alte chestii. Eram puţin jenat faţă de menajeră în locurile în care stăteam”, a mai mărturisit Cumberbatch.

În același timp, ca parte din rol, el a spus că a încetat să mai răspundă la propriul nume. „Dacă cineva uita şi îmi spunea Benedict, nu mă mişcam”.

Din distribuţia filmului premiat pentru regie (Jane Campion) anul acesta la Veneţia fac parte Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll şi Adam Beach.

„The Power of the Dog” va fi disponibil pe Netflix începând cu 1 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton