Homepage  / Vedete străine

Clipe terifiante pentru Benedict Cumberbatch și familia lui. Un fost bucătar, înarmat cu un cuțit, i-a amenințat

Clipe terifiante pentru Benedict Cumberbatch și familia lui. Un fost bucătar, înarmat cu un cuțit, i-a amenințat
6

de Roxana Mirea,

Benedict Cumberbatch și familia sa au trecut prin clipe de coșmar, după ce un fost bucătar de la un hotel de lux a intrat pe proprietatea celebrului actor, înarmat cu un cuțit. Atacatorul, în vârstă de 35 de ani, a făcut o serie de amenințări terifiante, iar actorul, soția lui și cei trei copii ai lor au fost îngroziți și s-au temut pentru viața lor.

Un fost bucătar i-a atacat pe Benedict Cumberbatch și familia lui

Locuința din Londra a actorului Benedict Cumberbatch a fost atacată și deteriorată de un fost bucătar care mânuia un cuțit de pește. Cumberbatch, soția sa și cei trei copii ai lor se aflau acasă când Jack Bissell, în vârstă de 35 de ani, a spart cu piciorul poarta de fier a grădinii din față, scrie CNN.

Știu că te-ai mutat aici, sper să arzi de viu”, a strigat atacatorul. Bissell a pledat vinovat pentru daune penale la Wood Green Crown Court pe 10 mai și a fost amendat cu 250 de lire sterline. El a primit, de asemenea, un ordin de restricție de trei ani care îl împiedică să se apropie de familia lui Cumberbatch și de zona în care membrii locuiesc.

Bissell, care a lucrat anterior ca bucătar la un hotel Mayfair până în 2020, a smuls o plantă și a aruncat-o în peretele grădinii înainte de a scuipa pe interfon și de a-l smulge cu ajutorul unui cuțit de pește, a declarat instanța. El a fugit de la locul faptei, dar a fost arestat după ce ADN-ul său a fost găsit pe interfon, potrivit rapoartelor.

Spider-Man: No Way Home Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

O sursă apropiată de Cumberbatch a declarat pentru Daily Mail: „Bineînțeles că toată familia a fost absolut îngrozită și a crezut că acest tip va intra și le va face rău. Din fericire, nu s-a ajuns niciodată atât de departe. De atunci, Benedict și Sophie au avut multe nopți nedormite, fiind îngrijorați că ar putea fi vizați din nou.”

Acuzarea a declarat în fața instanței că, înainte de atac, Bissell a cumpărat două pachete de lipii de la un magazin din apropiere și i-a spus vânzătorului că are de gând să intre prin efracție și să dea foc la casă. Nu este clar de ce Bissell l-a atacat pe Cumberbatch.

Fostul bucătar are o condamnare anterioară pentru furt, trei avertismente pentru infracțiuni împotriva proprietății, o infracțiune de tulburare a ordinii publice și o infracțiune legată de droguri. În 2015, a fost fotografiat în timp ce era arestat în timpul protestelor împotriva intervenției militare în Siria, în centrul Londrei.

Cumberbatch este cunoscut pentru rolul principal din serialul „Sherlock” de la BBC și pentru filme precum „Doctor Strange”, „The Imitation Game” și „The Power of the Dog”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton