Homepage  / Advertorial

Ce beneficii ai dacă achiziționezi calculatoare SH

Ce beneficii ai dacă achiziționezi calculatoare SH

de Redactia Tvmania,

Dacă îți dorești un calculator sau un laptop și ai buget limitat, poți lua în considerare să apelezi la un magazin specializat în calculatoare SH.

Cumpărarea de calculatoare SH are multe beneficii, cum ar fi un preț foarte accesibil. De asemenea, un magazin specializat în vânzarea de calculatoare SH cum este It-sh.ro îți oferă asistență pentru a găsi exact produsele dorite.

Beneficiile cumpărării unui calculator SH

Costuri mici

Costul redus este avantajul cheie al achiziționării unui calculator la mâna a doua. Cumpărarea unui laptop folosit este, prin urmare, o alternativă excelentă la cumpărarea unuia nou, fie în scop educațional, personal sau de afaceri. Poți găsi o gamă largă de laptopuri second hand de la Samsung, Dell și alte diverse branduri cunoscute, la prețuri reduse.

Specificațiile sunt la fel de bune

Cumpărarea computerelor recondiționate îți oferă acces la specificații care în alte condiții nu s-ar fi încadrat în bugetul tău. De exemplu, este posibil ca un hard disk de 1 TB să fie prea scump atunci când cumperi un produs nou. Cu toate acestea, dacă apelezi la dispozitive sh, vei descoperi că aceste piese se potrivesc de minune cu bugetul tău. Majoritatea utilizatorilor preferă un produs de înaltă performanță recondiționat decât un computer nou-nouț cu specificații mai puține.

Folosit nu este neapărat vechi

Multe dintre companiile care fac upgrade la cele mai recente versiuni ale produselor informatice, în general, își reciclează produsele mai vechi. Acestea devin o parte majoră a industriei laptopurilor sh, care includ produse de înaltă performanță. De multe ori, oamenii își reciclează laptopurile ori de câte ori găsesc mici probleme la ele. Prin urmare, astfel de laptopuri sunt recondiționate și vândute la prețuri mai mici.

Eco-Friendly

Investiția într-un laptop folosit si recondiționat ajută, de asemenea, la îngrijirea mediului înconjurător. Când cumpărăm un laptop la mâna a doua, de fapt vom reutiliza un produs care altfel s-ar fi adunat în compostul deșeurilor electronice.

Dacă te gândești să cumpări un laptop sau un calculator SH atunci It-sh.ro este alegerea potrivită, deoarece vei obține întotdeauna un produs de calitate și eficient, adaptat nevoilor tale.

De ce să aplezi la IT SH:

  • Pentru sume egale sau mai mari de 300 lei beneficiezi de transport gratuit;
  • Poți achiziționa produsele în 3 rate, fără dobândă;
  • Beneficiezi de o garanție de conformitate de 6 luni:
  • Beneficiezi de service contra cost chiar dacă produsul nu este achiziționat din magazinul lor;
  • Pe site găsești branduri de top cum ar fi: HP, IBM, Lenovo, Dell, Toshiba, Acer, Samsung, LG etc.
  • Produsele aparțin marilor companii din Franța, Anglia, Germania, Olanda;
  • Produsele sunt testate și curățate înainte de a fi livrate clienților;
  • Dacă produsul nu este conform așteptărilor tale există posibilitatea de a ți se returna banii înapoi sau de a folosi banii proveniți din stornarea produsului, pentru achitarea altui produs.

Calculatoarele sunt importante în societatea modernă, iar produsele de calitate necesită o investiție considerabilă. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite să cumpere cele mai noi modele. Dacă ai un buget, cel mai bine este să te gândești dacă îți este absolut necesar un produs nou-nouț sau îți este suficient un computer SH.

Sursă foto: Glenn Carstens-Peters on Unsplash.com

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton