Homepage  / Articole

Benone Sinulescu, invitatul zilei la Gabi Firea Show

Benone Sinulescu, invitatul zilei la Gabi Firea Show

de Redactia Tvmania

Duminica aceasta, de la 13.30, “Gabi Firea Show” revine la Antena 1 cu o nouă ediţie specială. Benone Sinulescu, un artist cu o activitate de peste 55 de ani, va veni în platoul emisiunii pentru a-şi spune povestea şi pentru a fi omagiat.

Pentru Benone Sinulescu au fost pregătite numeroase surprize, de la demonstraţii de artă culinară, la momente muzicale deosebite. Una dintre trupele care vor veni la Gabi Firea Show este Refresh, doi băieţi care, sub îndrumarea atentă a Paulei Seling, au reuşit să impresioneze publicul ca finalişti ai X Factor.

Deşi iniţial, la audiţiile din Bucureşti, nu au reuşit să impresioneze foarte mult juriul, cei doi au profitat la maximum de şansa primită, s-au reabilitat în bootcamp şi au trecut în următoarea etapă. Evoluţia lor la X Factor a fost într-adevăr spectaculoasă, concurenţii devenind mai buni cu fiecare ediţie.

Tot duminica aceasta vor mai veni în platoul emisiunii pentru a le oferi celor de acasă momente muzicale deosebite Cătălin Josan, Celia, Narcotic Sound, Vlad Miriţă şi trupa Millenium.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton