Homepage  / Vedete / Vedete străine

Beren Saat a strălucit la o gală în Turcia. Cum a arătat actrița din „Kösem”

Beren Saat a strălucit la o gală în Turcia. Cum a arătat actrița din „Kösem”

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă Beren Saat (32 de ani), protagonista serialului de epocă „Kösem”, difuzat în prezent de Kanal D, a impresionat audienţa masculină purtând o rochie verde decoltată la gala “GQ” din Turcia.

Beren a fost invitată să înmâneze premiul la categoria “Cel mai bun regizor”, câştigătorul fiind Ozan Açiktan. În cadrul galei, au mai fost premiaţi actorii Kivanç Tatlıtuğ – “Cel mai bun actor” – şi Cansu Dere – desemnată “Femeia anului”.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3534″ sortorder=”26563,26567,26561,26564,26565,26566,26562,26560″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Beren a avut succes în Turcia cu rolul sultanei Kösem la tinereţe din serialul cu acelaşi nume, în timp ce Kivanç (“În dragoste şi în război”, “Inimă de frate”) a cucerit telespectatorii cu interpretarea sa din producţia “Cesur ve Güzel”, difuzată în prezent în ţara de origine, în care îi dă replica Tuba Büyüküstün. La rândul ei, şi Cansu Dere (“Puterea destinului”) a impresionat fanii şi criticii cu prestaţia din cel mai recent proiect tv al ei, “Anne”.

Beren Saat a trecut printr-o dramă: primul ei iubit a murit

În ceea ce priveşte viaţa privată, Beren Saat are o căsnicie fericită cu Kenan Doğulu, un cunoscut muzician turc, cu care s-a căsătorit în 2014, la Los Angeles.

Conform kanald.ro, până să-l cunoască pe Kenan, Beren a mai avut un mariaj cu actorul Bülent Inal, pe care l-aţi văzut în serialul “La umbra teilor”, şi pe care, spun gurile rele, l-ar fi despărţit de Tuba Büyüküstün. Beren a trecut şi printr-o dramă la tinereţe. Primul ei iubit, Efe, care a sprijinit-o în carieră, a murit în urma unui accident de maşină.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

FOTO. De miercuri, la Kanal D, Beren Saat preia rolul lui Kosem de la Anastasia Tsilimpiou

 Kilometri de material textil și sute de accesorii au fost folosite pentru „Kosem”

Filmările pentru „Kosem” au costat 7 milioane de euro. De azi, se modifică programul Kanal D

Cum a primit Anastasia Tsilimpiou rolul sultanei Kösem la tinereţe, în serialul de la Kanal D

Protagonistul din „Kosem”, Ekin Koc, a fost impresionat de „Suleyman Magnificul”. Ce spune despre noul serial

Kanal D aduce, din această lună, serialul „Kosem”, continuarea de la „Suleyman Magnificul”. Data de lansare, anunțată!

Nurgül Yeşilçay se întoarce pe micile ecrane, în rolul sultanei Kösem | FOTO

Cum a fost promovat serialul „Sultana Kösem” la Istanbul

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton