Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Beren Saat este în vacanţă. Aflaţi ce destinaţie a ales actriţa din „Iubire ascunsă”!

FOTO. Beren Saat este în vacanţă. Aflaţi ce destinaţie a ales actriţa din „Iubire ascunsă”!

de Redactia Tvmania

Actriţa Beren Saat (34 de ani) a plecat într-o frumoasă vacanţă exotică alături de soţul ei, cântăreţul Kenan Doğulu. Cei doi se relaxează pe plajele din Republica Dominicană, iar Beren a urcat o poza din paradisul în care se află pe contul ei de Instagram. Despre Beren s-a scris în urmă cu câteva luni că ar fi însărcinată, însă informaţia s-a dovedit a fi falsă.

 

După ce a terminat filmările la serialul de epocă “Kösem”, actriţa a studiat mai multe oferte. Presa din Turcia a spus că ea a fost luată în calcul pentru a juca din nou într-un serial alături de Kıvanç Tatlıtuğ, partenerul ei din “Iubire ascunsă”, însă că nu s-a înţeles la bani cu producătorii.

Pe Beren Saat (33 de ani) o puteţi vedea în serialul “Iubire ascunsă” (“Aşk-ı Memnu”) la Pro 2, ultimul episod al producţiei fiind difuzat joi, 21 iunie. De asemenea, ea joacă şi în producţia “Răzbunarea” (“Intikam”), difuzată de AXN White.

Beren Saat şi soţul ei, cântăreţul Kenan Doğulu doi formează un cuplu din 2012, iar în 2014 s-au căsătorit pe o plajă din Malibu. Înainte de Kenan, Beren a mai fost căsătorit cu actorul Bülent Inal, pe care l-aţi văzut în serialul “La umbra teilor”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton