Homepage  / Vedete / Vedete străine

Beren Saat („Fatmagul”, „Kosem”) se află în pragul unei depresii

Beren Saat („Fatmagul”, „Kosem”) se află în pragul unei depresii

de Redactia Tvmania

Protagonista serialului „Fatmagul”, care a fost difuzat de Kanal D, a atras atenţia presei şi fanilor din Turcia. Actriţa în vârstă de 31 de ani a fost văzută tristă, obosită şi, pentru mai multe zile la rând, în apropierea unui cabinet psihologic.

Beren Saat

De vină pentru starea lui Beren din ultimele săptămâni ar fi programul ei foarte încărcat. Ea filmează foarte multe ore pe zi pentru serialul „Sultana Kosem”, iar iubitul ei, cântăreţul pop Kenan Doğulu, este la fel de ocupat, căci are foarte multe concerte în această perioadă.

Beren nu este prima actriţă dintr-un serial turcesc produs de compania Tims care ar avea stări de anxietate din cauza filmărilor. Şi Meryem Uzerli a suferit de depresie în timp ce filma pentru „Suleyman Magnificul” şi chiar a abandonat distribuţia la sfârşitul sezonul al treilea pentru a se trata în Germania.

Beren Saat şi Kenan Doğulu s-au căsătorit vara trecută, în cadrul unei ceremonii fastuoase, care a avut loc în Santa Monica, SUA.

Beren Saat şi Kenan DoğuluDacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Meryem Uzerli (Hurrem din „Suleyman”) iubește din nou

Beren Saat, protagonista din “Fatmagul”, i-a furat rolul lui Meryem Uzerli

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton