Homepage  / Vedete străine

Bergüzar Korel a născut cel de-al treilea copil. Actrița a adus pe o lume o fetiță sănătoasă!

Bergüzar Korel a născut cel de-al treilea copil. Actrița a adus pe o lume o fetiță sănătoasă!
9

de Anda Dincă,

Actrița Bergüzar Korel (protagonista serialelor “1001 de nopti” și “Patria mea ești tu!”) a adus pe lume, pe 3 noiembrie, cel de-al treilea ei copil, o fetiță care a primit numele Leyla, anunță haberturk.com.

Nașterea a avut loc la un spital privat din Istanbul, iar mama și bebelușul se simt foarte bine. Leyla este al treilea copil al soților Bergüzar Korel (39 de ani) – Halit Ergenç (51 de ani).

Cei doi mai au împreună doi băieți, pe Ali, de 11 ani, și pe Han în vârstă de un an și jumătate. De altfel Halit și băieții au fost prezenți la spital în momentul în care Leyla a venit pe lume. Cei trei nu au lăsat-o singură niciun moment pe Bergüzar.

Halit și Bergüzar au sărbătorit în august 12 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului “1001 de nopți” (2006-2009), care a fost difuzat și la noi de Kanal D, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cel de-al treilea copil a luat-o pe nepregătite pe Bergüzar, care abia îl născuse pe Han și luase decizia să reia proiectele profesionale. “Am descoperit cu surprindere că sunt însărcinată în timp ce mă pregăteam de filmările serialului „Kanli Yayin”.

Era o perioadă dificilă pentru noi toți. În acel moment, cazurile de Coronavirus începuseră să crească foarte mult. Dumnezeu ne-a trimis-o, sunt recunoscătoare pentru tot”, declara actrița în primăvară ziariștilor turci.  

Momentan filmările la „Kanli Yayin” sunt oprite. Regizorul regizorul Can Ulkay nu s-a hotărât dacă o va aștepta pe Bergüzar să se întoarcă pe platouri sau dacă va aduce o nouă protagonistă care să le dea replica actorilor Serkan Altunorak și Yigit Özsener. Când va fi gata, serialul va fi difuzat de platforma online turcească Exxen. 

Bergüzar Korel 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton