Homepage  / Vedete străine

Bergüzar Korel a publicat prima imagine cu fiica ei, Leyla

Bergüzar Korel a publicat prima imagine cu fiica ei, Leyla

de Roxana Mirea,

Recent, Bergüzar Korel și Halit Ergenç au devenit părinți pentru a treia oară. Cei doi sunt foarte fericiți să-și poată strânge fiica, pe Leyla, în brațe. Bergüzar Korel și Halit Ergenç mai au doi copii, pe Ali și Han. Acum, Bergüzar Korel, protagonista serialelor “1001 de nopti” și “Patria mea ești tu!” a publicat pe rețelele sociale prima fotografie cu fiica ei.

Bergüzar Korel, prima imagine cu fiica ei

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, care s-au cunoscut la filmările serialului “1001 de nopți”, au devenit părinți pentru a treia oară, pe 3 noiembrie 2021. Actrița a împărtășit cu urmăritorii ei imagini din ziua în care a adus-o pe lume pe Leyla. De asemenea, a spus că travaliul a durat 11 ore, iar soțul ei nu a păsărit-o nicio clipă și i-a fost alături în acele momente.

Fanii celebrului cuplu se întrebau când vor vedea o fotografie cu micuța Leyla, iar așteptarea a luat sfârșit. Bergüzar Korel a publicat o imagine în timp ce își alăptează fiica. „Acest loc va mirosi a lapte mult timp”, a scris actrița în dreptul fotografiei cu fiica ei.

Internauții au fost încântați de faptul că Bergüzar Korel a publicat prima imagine cu fiica ei, chiar dacă micuței nu i se vede chipul. Actrița le-a spus în mod constant fanilor săi că nu va publica niciodată imagini cu chipul copiilor ei, neîncălcând această regulă nici în cazul fiicei ei.

Cea de-a treia sarcină a luat-o pe nepregătite pe Bergüzar Korel

Leyla este al treilea copil al soților Bergüzar Korel (39 de ani) – Halit Ergenç (51 de ani). Cei doi mai au împreună doi băieți, pe Ali, de 11 ani, și pe Han în vârstă de un an și jumătate. De altfel Halit și băieții au fost prezenți la spital în momentul în care Leyla a venit pe lume. Cei trei nu au lăsat-o singură niciun moment pe Bergüzar.

Cel de-al treilea copil a luat-o pe nepregătite pe Bergüzar, care abia îl născuse pe Han și luase decizia să reia proiectele profesionale. „Am descoperit cu surprindere că sunt însărcinată în timp ce mă pregăteam de filmările serialului „Kanli Yayin”.

Era o perioadă dificilă pentru noi toți. În acel moment, cazurile de Coronavirus începuseră să crească foarte mult. Dumnezeu ne-a trimis-o, sunt recunoscătoare pentru tot”, declara actrița în primăvară ziariștilor turci. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton