Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bergüzar Korel şi Halit Ergenç au strălucit la o gală unde au fost premiaţi

Bergüzar Korel şi Halit Ergenç au strălucit la o gală unde au fost premiaţi

de Redactia Tvmania

Actorii Halit Ergenç (48 de ani) şi Bergüzar Korel (35 de ani), care formează un cuplu atât în viaţa reală, cât şi pe micile ecrane, au fost premiaţi în Turcia la o gală organizată de asociaţia jurnaliştilor de la reviste, „Altın Objektif Ödülleri”. În cadrul acesteia, ei au au fost desemnaţi „cel mai bun actor”, respectiv „cea mai bună actriţă” într-un serial dramatic.

 

În prezent, Halit şi Bergüzar sunt pe ultima sută de metri cu filmările la cel mai recent serial în care au jucat împreună, „Patria mea eşti tu”. Producţia a ajuns în ţara de origine la episodul cu numărul 55, acesta fiind difuzat joi, 10 mai. Din cauza audienţelor slabe serialul nu va mai continua din toamnă, sezonul al doilea fiind şi ultimul. Conform internethaber.com, acesta se va termina în luna iunie.

În timpul liber, Bergüzar se va ocupa împreună cu o prietenă de-a ei de o cafenea pe care cele două au deschis-o în urmă cu 3 ani şi va avea grijă de băieţelul ei şi al lui Halit, Ali, în vârstă de 8 ani.

Primul sezon al serialului „Patria mea eşti tu” („Vatanım Sensin”) a fost difuzat pe micile noastre ecrane de Kanal D toamna trecută. Cel mai probabil, postul va aduce pe viitor şi sezonul al doilea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton