Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, probleme cu oamenii legii. Pericolul vine de unde se așteptau mai puțin

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, probleme cu oamenii legii. Pericolul vine de unde se așteptau mai puțin

de Redactia Tvmania

Ar trebui să fie una dintre cele mai fericite perioade ale vieții lor, acum, că frumoasa Bergüzar Korel a anunțat că e însărcinată a treia oară, însă cel mai cunoscut cuplu de actori turci se confruntă cu ditamai problema: au fost ținta unor escroci, care au avut acces la datele lor personale!

Mai întâi, Bergüzar Korel a făcut reclamație la poliție că mesaje ofensatoare, pline de ură, au fost trimise în mediul online în numele său, de persoane necunoscute. Injuriile, venite de pe conturi false, care-și atribuiau identitatea actriței, dăunează imaginii lui Bergüzar, o actriță foarte îndrăgită, urmărită de numeroși fani. După ce actrița a făcut reclamație la poliție, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a-i găsi și pedepsi pe făptăși.

Însă, la câteva zile după vestea inițială, altă știre a stârnit rumoare: cotidianul turc Sabah a scris că polițiști din Antalya au atras atenția colegilor lor solicitând în mod repetat informații despre datele personale lui Halit Ergenç și ale familiei sale. Sursa citată pomenește că suspecții au intrat de 34 de ori în sistemul informatic al poliției turce pentru a obține informații despre Ergenç și Korel. 

După ce activitatea suspectă a atras atenția responsabililor, a fost demarată o anchetă, iar trei polițiști au fost reținuți. Cum nu există nici o justificare pentru acțiunile lor, aceștia au fost puși sub acuzare de procurori, inclusiv pentru abuz în serviciu, și sunt pasibili de închisoare până la 6 ani. Procesul este așteptat să înceapă curând.

 

Așteaptă al treilea copil

Vestea că Bergüzar Korel și Halit Ergenç, unul dintre cele mai cunoscute și bogate cupluri de actori din Turcia, au fost ținta unor escroci, care le-ar fi putut pune în pericol familia, vine într-o perioadă de mare bucurie pentru cei doi, pe care telespectatorii românii îi știu din serialele „1001 de nopți” și „Patria mea ești tu”. 

Pe 2 aprilie, pe Instagram, actrița a anunțat că e însărcinată iar, explicând că e vorba de o surpriză uriașă, pentru ea însăși și toată familia, surpriză care îi schimbă total planurile. 

Iată declarația oficială a actriței, urcată pe Instastories:

„După trei ani în care am stat departe de micile ecrane, am descoperit cu surprindere că sunt însărcinată, în timp ce mă pregăteam să mă întorc pe platourile de filmare ale serialului „Kanli Yayin”, unde sunt implicată și în partea creativă și pe care îl pregătim de luni de zile, cu o echipă foarte valoroasă. Deși faptul că sunt însărcinată nu înseamnă că nu mai pot lucra, din păcate, trebuie să amânăm filmările din cauza pandemiei, iar în acest caz, schimbarea fizică prin care voi trece eu nu se potrivește cu povestea personajului meu.

Să fiu prinsă între bebelușul nostru și un proiect la care am lucrat de luni de zile, alături de oameni speciali, este foarte greu pentru mine…

Am lucrat cu oameni extraordinari de-a lungul întregului proces. Regizorul nostru Can Ulkay, scenaristul Selim Erkul, producătorii Ahmet Kayimtu și Julia Berköz, compania Sara Studios și toată familia Exxen…

Tuturor colegilor mei, de la care am învățat atâtea, mulțumesc și sper ca drumurile noastre să se întâlnească iar, în viitor”.

 

Bergüzar Korel (38 de ani) și Halit Ergenç (50 de ani) sunt căsătoriți din 2009 și au doi băieți, Ali, de 11 ani, și Can, care pe 8 martie a împlinit 1 an.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton