Homepage  / Vedete / Vedete străine

Berk Oktay, protagonistul din „Stadiul relaţiei: complicat”, divorţează

Berk Oktay, protagonistul din „Stadiul relaţiei: complicat”, divorţează

de Redactia Tvmania

Actorul turc Berk Oktay (35 de ani) şi soţia sa, Merve Şarapçıoğlu, divorţează după un an şi jumătate de mariaj, anunţă haberturk.com.

 

Merve a fost cea care a intentat divorţ acuzând că soţul ei o neglija din cauza programului foarte încărcat, dar şi că financiar nu o sprijinea prea mult, majoritatea banilor lui Berk mergând spre părinţii acestuia. Mai mult, Berk ar fi fost violent de mai mult ori de-a lungul scurtei căsnicii, spun cei de la acelaşi site. Merve nu vrea doar să divorţeze de Berk, ci şi să obţină de la acesta în istanţă o pensie de întreţinere, mai ales că acesta i-ar fi fost şi „necredincios” (conform www.ntv.com.tr).

Berk şi Merve s-au căsătorit în vara lui 2016 după o relație de şase ani. Pe micile noastre ecrane l-aţi văzut pe Berk în serialele „Stadiul relaţiei: complicat” („Ilişki Durumu: Karişik”) şi „Dragoste la prima vedere” („Benim Hala Umudum Var”). Ultimul proiect tv al lui Berk este serialul dramatic „Savaşçı” („Războinicul”), care este difuzat în prezent în Turcia de postul Fox TV. Producţia a ajuns la episodul cu numărul 46, iar din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Murat Serezli şi Sarp Levendoğlu.

 

Vedeţi aici cum a fost la nunta lui Berk Oktay:

https://www.tvmania.ro/foto-berk-oktay-s-a-casatorit-207346

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton