Homepage  / Filme Online / Netflix

Berlin din La Casa de Papel are un mesaj către fanii care speră să-l vadă în ultimul sezon

Berlin din La Casa de Papel are un mesaj către fanii care speră să-l vadă în ultimul sezon

de Andreea Borcilă,

Actorul Pedro Alonso (50 ani), cel care joacă rolul lui Andrés „Berlin” de Fonollosa în serialul fenomen „La Casa de Papel” (Fabrica de bani), a vorbit recent despre soarta personajului său în producția marca Netflix. 

După un an și jumătate de așteptări, partea întâi a celui de-al cincilea sezon (final) al serialului „Money Heist” (engleză) este disponibil de vineri, 3 septembrie. Între timp, au apărut diverse teorii privind soarta personajelor din La Casa de Papel pe rețelele sociale. Cea mai evidentă dintre ele este aceea că personajul Berlin ar fi încă în viață și ar putea reveni în sezonul final, scrie Hindustantimes.com.

Berlin a murit în sezonul doi al celebrului serial. Personajul și-a sacrificat viața pentru a-i ajuta pe ceilalți să scape de Moneda Regală a Spaniei după primul lor jaf. Cu toate acestea, el a revenit, în flashback-uri, în sezoanele trei și patru. În ciuda celor întâmplate, fanii încă mai speră că Berlin ar putea reveni în ultimul sezon. 

Pedro Alonso i-a avertizat însă pe fani să fie atenți la ceea ce-și doresc. Într-un videoclip distribuit de Netflix India pe Instagram, actorul a primit câteva întrebări, inclusiv i s-a prezentat teoria conform căreia personajul lui se află în viață.

Atenție! Atenție (pentru) ceea ce cereți! Nu mai spun nimic. Aveți grijă la ceea ce vă doriți, pentru că uneori s-ar putea să vă înghițiți cuvintele. Nu pot dezvălui încă nimic.

Răspunsul său a fost:

În trecut, scenaristul serialului, Javier Gómez Santander, a recunoscut că regretă moartea lui Berlin. Potrivit publicației spaniole, El Mundo, acesta a mai adăugat că a fost scrisă în mod ireversibil. 

Dacă am fi știut că vor exista mai multe sezoane, ne-am fi gândit de două ori la asta. 

Javier Gómez Santander a declarat:

Primele cinci episoade ale ultimului sezon „La Casa de papel”, grupate în Volumul I, sunt disponibile de vineri, 3 septembrie, urmând ca ultimele cinci să fie lansate pe data de 3 decembrie, iar platforma a anunțat că introduce trei noi personaje în noile episoade.

Povestea serialului

Money Heist are un rating IMDb de 8,3. În povestea serialului, El Profesor, un personaj misterios, planifică să intre în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. La început, el recrutează o bandă de opt persoane. Pentru a-și îndeplini scopul, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. În partea a treia, banda se reunește pentru a salva un membru capturat, de data aceasta ținta fiind Banca Națională a Spaniei.

De la eșec la succes

Thrillerul „La Casa de Papel” a fost lansat de Netflix în 2017 și a avut un succes răsunător la nivel global. Până să fie adorat de fani, celebrul serial, care a avut patru sezoane, a fost inițial un eșec. După ce Netflix a cumpărat drepturile de a-l difuza, La Casa de Papel se numără acum printre cele mai vizionate seriale din lume, scrie The Indian Express.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton