Homepage  / Vedete străine

„Beverly Hills Cop: Axel Foley”. Cine va mai juca alături de Eddie Murphy în viitorul sequel de pe Netflix

„Beverly Hills Cop: Axel Foley”. Cine va mai juca alături de Eddie Murphy în viitorul sequel de pe Netflix

de Roxana Mirea,

Eddie Murphy revine în rolul lui Axel Foley în filmul „Beverly Hills Cop: Axel Foley”, care va avea premiera pe Netflix. Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt și Taylour Paige se alătură distribuției celui de-al patrulea film din serie. Beverly Hills Cop 3 a apărut în 1994.

Distribuția filmului „Beverly Hills Cop: Axel Foley”

A trecut mult timp de când nu l-am mai văzut pe Axel Foley, interpretat de Eddie Murphy, dar, în sfârșit, acesta se întoarce și va avea câțiva parteneri noi alături de el. Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt și Taylour Paige se alătură distribuției celui de-al patrulea film din serie, „Beverly Hills Cop: Axel Foley”. Nu se știe încă ce roluri vor interpreta cei trei, dar un lucru este sigur: Axel s-a întors.

Kevin Bacon

Și aduce cu el câțiva prieteni vechi. Pe lângă Gordon-Levitt și Paige, membrii distribuției originale, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser și Bronson Pinchot se întorc în franciză, anunță Netflix.

Joseph Gordon-Levitt
Taylour Paige

Originalul „Poliţistul din Beverly Hills” / „Beverly Hills Cop” este o piatră de temelie a comediei de acțiune și a consolidat statutul de star de cinema al lui Murphy; filmul din 1984 a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume și a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu. Franciza s-a mutat de la Paramount la Netflix în iarna anului 2019.

„Beverly Hills Cop: Axel Foley” va avea premiera pe Netflix

Cu toate acestea, a durat destul de mult timp pentru ca un al patrulea film să se lanseze. Acesta a trecut prin mai multe iterații – la un moment dat, Murphy trebuia chiar să apară într-un serial de televiziune care urma să-l aibă ca protagonist pe fiul lui Foley. Ce s-a întâmplat acolo? Ei bine, după cum spune Murphy, „Episodul pilot a fost foarte bun. A fost testat acolo unde ei aveau aceste mânere [pe care] le rotești dacă îți place. Și de fiecare dată când apăream eu pe ecran, când Axel Foley apărea pe ecran, ei le roteau astfel încât au rupt literalmente mânerele de pe chestia aia. A fost ceva de genul: ‘La naiba, ei rup mânerele? ’”.

După cum sugerează și titlul, Murphy este în centrul atenției în „Beverly Hills Cop: Axel Foley”. Filmul se află acum în producție, în regia lui Mark Molloy, cu un scenariu de Will Beall (Aquaman). „Beverly Hills Cop: Axel Foley” va ajunge în curând pe Netflix.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton