Homepage  / Vedete / Vedete străine

Beyoncé are în plan noi proiecte cu studiourile Disney. Ce sumă va câștiga

Beyoncé are în plan noi proiecte cu studiourile Disney. Ce sumă va câștiga

de Redactia Tvmania

După ce a cântat piesa „Can You Feel the Love Tonight” pe coloana sonoră a noii versiuni a filmului „Regele Leu” (2019) și a fost vocea leoaicei Nala, se pare că studiourile Disney i-au propus lui Beyoncé (38 de ani) nu mai puțin de trei colaborări viitoare, contra sumei de 80 de milioane de lire sterline, informează femalefirst.co.uk. 

Conducerea studiourilor Disney a ajuns la concluzia că precedenta colaborare cu Beyoncé a fost fructuoasă, așa că i-a propus celebrei artiste să interpreteze și un cântec de pe coloana sonoră a producției „Black Panther 2”, a cărei lansare este programată pentru 2021. 

O sursă din interiorul studiourilor a declarat că „Beyoncé a devenit o colaboratoare importantă, care se potrivește perfect cu toate conceptele lansate de Disney, așa că i s-au propus trei proiecte de anvergură, contra sumei de 80 de milioane de lire sterline”. 

În afară de colaborarea pentru „Black Panther 2”, solista urmează să fie naratoarea unor producții documentare care vor fi lansate pe platforma Disney+. Acordul nu a fost încă semnat, deoarece încă mai trebuie puse la punct unele detalii. 

În luna aprilie, Beyoncé a cântat piesa „When You Wish Upon A Star”, din clasica animație „Pinocchio”, în cadrul programului „Disney Family Singalong”, difuzat de canalul ABC. Înainte de cântec, ea a spus:

„Sunt foarte mândră că fac parte din familia Disney și le dedic cântecul tuturor angajaților din domeniul sănătății, care au lucrat fără încetare pentru ca noi să fim sănătoși și în siguranță. Noi toți îi apreciem mult”, pentru ca la sfârșit să adauge: „Fiți aproape de familia voastră, aveți grijă de ea și păstrați-vă speranța. Vom trece peste toate astea, vă asigur. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton