Homepage  / Vedete / Vedete străine

Beyoncé este însărcinată cu gemeni

Beyoncé este însărcinată cu gemeni

de Redactia Tvmania

Cunoscuta cantăreaţă şi soţul ei rapper-ul Jay Z vor deveni anul acesta părinţi de gemeni. Anunţul a fost făcut chiar de artistă pe contul ei de Instagram, unde a urcat o fotografie cu ea însărcinată însoţită de mesajul:

„Vrem să împărtășim dragostea și fericirea noastră. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem foarte recunoscători că familia noastră se va mari cu doi copii și vă mulțumim tuturor pentru gândurile voastre. Familia Carter”.

Beyoncé este însărcinată cu gemeni

Beyoncé (35 de ani) este căsătorită cu Jay Z (47 de ani) din 4 aprilie 2008 şi mai au împreună o fiică, Blue Ivy, născută pe 7 ianuarie 2012. 

Artista este favorită la cea de-a 59-a ediţie a Premiilor Grammy va avea loc pe 12 februarie, ea fiind nominalizată la nu mai puţin de 9 categorii, printre care „Albumul anului” și „Piesa anului”.

Cel mai recent album al lui Beyoncé este „Lemonade” şi a fost lansat anul trecut. Materialul, care a fost bine primit de critici, conţine 13 piese, primele single-uri extrase fiind „Formation”, „Sorry”, „Freedom”, „All Night” şi „Hold Up”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Adele şi Beyoncé se luptă pentru trofee la Premiile Grammy 2017. Iată lista nominalizărilor

„Lemonade”, producția realizată de Beyoncé, vine la HBO 2

Beyonce ia lecţii de actorie

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton