Homepage  / Știri

Beyonce preferă fardurile expirate

Beyonce preferă fardurile expirate

de Redactia Tvmania

Beyonce şi-a amintit, într-un interviu din revista People (pe a cărei copertă se şi află), că obişnuia să îi folosească fardurile mamei sale destul de des pe când era copil. Artista a recunoscut că arăta mai mereu ca un „clovn” din cauză că petrecea foarte mult timp în salonul de înfrumuseţare pe care îl deţinea mama ei.

„Mă jucam cu fardurile. Aveam fard de pleoape albastru şi buzele roşii, şi mai puneam şi fard de obraz din plin. Arătam ca un clovn, dar eu credeam că sunt atât de frumoasă…”, a spus Beyonce.

Printre fardurile pe care artista le foloseşte cel mai des se află rimelul. Şi deşi a spus că aruncă orice produs de make-up care e pe cale să expire, Beyonce a recunoscut că preferă rimelul expirat.

„Păstrez rimelul foarte mult timp. De fapt, prefer rimelul vechi. Îţi face genele mai dese şi mai lungi”, a spus Beyonce.

În zilele noastre, cântăreaţa nu are probleme să se machieze singură, ba chiar o face foarte des. În plus, tot datorită faptului că obişnuia să îşi taie singură părul când era mică, Beyonce a recunoscut că se tunde singură şi în prezent. Acum însă Beyonce vrea să o educe pe fiica ei.

„Cel mai important pentru mine e să o învăţ pe Blue să nu pună accent pe fizic. Contează cine eşti, asta te face frumoasă”, a spus Beyonce.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton