Homepage  / Vedete străine

Beyoncé, album nou după 6 ani de absență. Artista apare aproape goală pe coperta viitorului album

Beyoncé, album nou după 6 ani de absență. Artista apare aproape goală pe coperta viitorului album
10

de Cătălina Matei,

Peste o lună, Beyoncé va lansa primul său album de studio, „Renaissance”, după 6 ani de pauză, iar poza de copertă este una de impact, în stilul caracteristic de altfel. Vizualul postat de cântăreață pe contul său de Instagram o prezintă aproape goală pe o hologramă în formă de cal.

„Renaissance” este cel de-al şaptelea album solo al lui Beyoncé, după „Lemonade”, lansat în 2016. Artista a lansat deja primul single de pe noul produs, melodia „Break my soul”. Noul album care va fi lansat pe 29 iulie este format din 16 piese. Potrivit site-ului lui Beyoncé, pachetul care conţine albumul va fi disponibil pentru precomandă începând de la 39 de euro.

Les stars partagent leurs tenues et leurs moments intimes sur les réseaux sociauxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Așteptat de fanii artistei, noul album beneficiază și de un vizual aparte, așa cum Beyoncé ne-a obișnuit până acum. Artista a postat joi pe contul său de Instagram și fotografia de copertă pentru „Renaissance”, în care apare călare pe un cal-hologramă, aproape goală.

Crearea acestui album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi o evadare într-o perioadă terifiantă pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliza. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea. A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi„, a scris ea pe Instagram. 

Single-ul „Break My Soul”, lansat în urmă cu o săptămână, este deocamdată singura melodie cunoscută a acestui nou album, care va avea 16 piese.

Dacă ultimul ei proiect, „Lemonade”, datează din 2016, cântăreața a lansat împreună cu soţul ei Jay-Z albumul „Everything is Love” în 2018. În anul următor, cântăreaţa a lansat albumul colaborativ „The Gift” pentru a însoţi lansarea remake-ului live „Lion King”.

Vizualul lui Beyoncé, inspirat dintr-un tablou celebru?

Imaginea de copertă realizată de cântăreață  i-a făcut pe unii fani să vadă în aceasta un omagiu adus picturii „Lady Godiva” a englezului John Collier (1897). În  același timp, pare și o referire la o fotografie a Biancăi Jagger în Studio 54, clubul de noapte emblematic din Manhattan în anii ‘70.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton