Homepage  / Vedete / Vedete străine

Beyoncé şi Jay Z sunt fericiţi, dar epuizaţi, de când au venit gemenii

Beyoncé şi Jay Z sunt fericiţi, dar epuizaţi, de când au venit gemenii

de Redactia Tvmania

Beyoncé (35) şi soţul ei, rapperul Jay Z (47 de ani), sunt mai fericiţi ca niciodată de când au devenit părinţi de gemeni, informaţie făcută publică pe 18 iunie. Micuţii, un băiețel și o fetiță, ale căror nume nu au fost încă divulgate, i-au epuizat însă pe cei doi proaspăt părinţi, care o mai au împreună şi pe Blue Ivy, născută pe 7 ianuarie 2012.

„Pe timpul nopţilor, când a trebuit să aibă grijă de cei doi bebeluşi, Beyoncé s-a simţit depăşită de situaţie. Chiar dacă ea primeşte ajutor din partea tuturor, Jay este şi el alături de ea pentru tot ceea ce are nevoie. El a schimbat scutece şi le-a dat să mănânce bebeluşilor. Aşa că niciunul dintre ei nu s-a putut odihni cu adevărat măcar o noapte de când au venit pe lume gemenii. Sunt epuizaţi, însă, în acelaşi timp, foarte fericiţi”, a spus o sursă apropiată, citată de femalefirst.co.uk.

Aceeaşi sursă a mai povestit că Jay Z nu a fost atât de implicat când s-a născut primul lui copil, Blue Ivy, şi că acum vrea să-şi ia revanşa faţă de soţia sa.

Ca şi cum nopţile nedormite nu erau de ajuns, celebrul cuplu este în căutarea unei noi case în Los Angeles, iar proprietăţile pe care le-au văzut nu i-au mulţumit, deşi bugetul alocat achiziţionării este de 150 de milioane de dolari. Până vor găsi o locuinţă pe placul lor, ei stau în chirie într-o reşedinţă din Malibu pentru care plătesc 400.000 de dolari pe lună.

sursa foto: Vanity Fair

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton