Homepage  / Vedete româneşti

Bianca Drăgușanu, scandal cu Victor Slav, în prag de sărbători.”Exclus ca fata să plece cu el”

Bianca Drăgușanu, scandal cu Victor Slav, în prag de sărbători."Exclus ca fata să plece cu el"
14

de Redactia Tvmania

Bianca Drăgușanu nu este de acord ca Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav, să petreacă ziua de Crăciun alături de tatăl ei.

În urmă cu 7 ani, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat, după un mariaj care a durat doar un an. Cei doi au un copil împreună iar cei doi încearcă să se descurce cât de bine pot în rolul de părinți. 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav este din ce în ce mai tensionată. După ce prezentatorul Kanal D și-a anunțat intenția de a petrece Crăciunul cu fetița lui, Bianca Drăgușanu reacționează. Aceasta nu acceptă sub nicio varianta ca micuța lor să meargă la Victor și îi trimite săgeți că nu petrece timp cu ea îndeajuns.

Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Întotdeauna Victor Slav a vorbit mândru despre fiica lui și despre relația specială pe care o are cu aceasta. De fiecare dată când vine în vizită la el, Victor încearcă să-i facă toate poftele. Probabil prezentatorul de la Kanal D va fi deranjat când va auzi declarațiile dure făcute de Bianca Drăgușanu.

Ce planuri și-a făcut Victor Slav cu Sofia

„Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, 5 ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur. Nu este un secret că suntem despărțiți și Sofia petrece timp când cu unul, când cu celălalt. Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: «Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?». Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii”, a declarat Victor Slav recent pentru viva.ro.

Ce-fel-de-tata-este-Victor-Slav.-Ce-a-dezvaluit-despre-fiica-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Bianca Drăgușanu supărată pe Victor Slav

În urmă cu doar câteva luni, Bianca Drăgușanu se arata supărată și dezamăgită de faptul că Victor Slav nu e neapărat cel mai perfect tată pentru fiica ei. Vedeta spunea că acesta ar fi putut să fie mai implicat în creșterea celei mici.

”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme. Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisunea prezentată de Mihai Ghiță, scrie spynews.ro.

Bianca-Dragusanu-o-noua-interventie-estetica-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton