Homepage  / Vedete româneşti

Bianca Drăgușanu și-a micșorat buzele. Cum arată acum

Bianca Drăgușanu și-a micșorat buzele. Cum arată acum
10

de Roxana Mirea,

Bianca Drăgușanu s-a hotărât să își micșoreze buzele. Mai exact, și-a topit acidul hialuronic din buze. Ea a fost invitată, miercuri, 9 februarie, în emisiunea „Teo Show, de la Kanal D, unde a vorbit despre intervențiile estetice pe care le are, dar și despre cele pe care urmează să le facă. Cum arată acum Bianca Drăgușanu, după ce și-a micșorat buzele.

Bianca Drăgușanu și-a micșorat buzele

Bianca Drăgușanu avea o pasiune pentru buzele voluminoare, așa că a apelat de mai multe ori la medicul estetician. De-a lungul timpului, ea și-a făcut numeroase intervenții estetice, cum ar fi implant mamar, rinoplastie, fillere, implant fesier. Totuși, Bianca Drăgușanu a început să fie nemulțumită de aspectul buzelor ei mari, așa că a fost la o clinică din Cluj și și-a topit acidul hialuronic din buze.

Când a văzut-o, Teo Trandafir a fost uimită de schimbarea radicală a Biancăi. „Ce schimbare! E mega, super, ultra bine! Jur! Pe scurt, Bianca a hotărât să își micșoreze buzele. Mie mi se pare că arată splendid. Se vede diferența enorm”, a fost reacția prezentatoarei TV, potrivit libertatea.ro.

„A fost un șoc să mă văd așa, după 15 ani”

Bianca Drăgușanu are de gând să le dea o altă formă buzelor sale. Diva a spus că a exagerat cu acidul hialuronic și că avea buza de jos mult prea mare.

Pentru mine a fost un șoc să mă văd așa, după 15 ani. Eram obișnuită crenvurștii ăia. Eu am lansat trendul ăsta. Toată lumea se ducea la estetician cu poza mea, deși toată lumea zicea că ce buze am. O să încerc să le remodelez. Voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe. Aveam atât de multă substanță băgată încât buza mea de jos se răsfrângea… Buzele mele sunt mai mici. Acum trei săptămâni mi-am făcut intervenția. (…) Mi se pare că eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. (…) Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”, a spus Bianca Drăgușanu, la Kanal D.

Bianca-Dragusanu-si-a-micsorat-buzele.-Cum-arata-acum-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pentru apariția la televizor, Bianca și-a conturat buzele cu ajutorul produselor de make-up pentru ca acestea să pară mai mari. Bursucu a provocat-o să se demachieze pentru a se vedea și mai bine schimbarea, dar diva a refuzat.

„Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta”, a spus ea.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton