Homepage  / Știri

FOTO: Bianca Ioniţă e pasionată de snowboard

FOTO: Bianca Ioniţă e pasionată de snowboard

de Redactia Tvmania

Pentru Bianca Ioniţă, prezentatoarea Ştirilor Kanal D de weekend, iarna este un bun prilej de a da frâu liber pasiunii pentru snowboard. De câte ori are o zi liberă, ea pleacă la munte împreună cu prietenii şi se relaxează practicând sportul favorit.

“În timpul săptămânii fug din Bucureşti împreună cu prietenele mele, facem ceea ce noi numim daily-snowboard. Ne trezim dimineaţa la 7, plecăm spre munte, unde ne dăm cu placa cât e ziua de lungă. Seara ne întoarcem acasă, cu bateriile încărcate”, a spus Bianca Ioniţă.

[imagebrowser id=1075]

Vedeta Kanal D îşi aminteşte totuşi că, în primul an în care a învăţat acest sport, a avut parte şi de o experienţa neplăcută: “Ţin minte că am avut un accident destul de urât. În ultima zi, înainte să plec acasă, coboram pe pârtie, iar un schior a venit din spate cu viteză, mi-a agăţat placa şi am sărit direct în afara pârtiei, am ajuns în bălării. M-am pricopsit cu o fisură de radius în urma acestei întâmplări”, a povestit ea.

De Crăciun, Bianca va fi alături de iubitul ei şi animăluţele lor, un căţel şi un arici. “Cu mic, cu mare mergem împreună la colindat la părinţii noştri, la bunici, la prieteni”, a zis ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton