Homepage  / Articole

Bianca îşi caută iubit sub ochii lui Bote

Bianca îşi caută iubit sub ochii lui Bote

de Redactia Tvmania

Începând cu 7 iulie, de la 20.20, Antena 1 începe difuzarea emisiunii “Burlăciţa”, reality-show ce o are în centru pe Bianca Drăguşanu. Aceasta a acceptat provocarea Antenei 1 de a-şi căuta sufletul pereche într-un show incendiar de vară.  Evident, Cătălin Botezatu nu lipseşte din peisaj.

După succesul înregistrat cu cele două sezoane “Burlacul” şi “Next Top Model”, Cătălin Botezatu continuă seria proiectelor de televiziune de mare succes de la Antena 1 cu un nou format, “Burlăciţa”.

Propunerea estivala a Antenei 1 o va aduce în rolul principal pe Bianca Drăguşanu, care se va lăsa curtată şi răsfăţată de către pretendenţii săi, chiar sub privirile lui Cătălin.

Începând din 7 iulie, în fiecare joi, Burlaciţa îi va face pe telespectatorii Antenei 1 martori la momentele ei de pasiune, tensiune, bucurie sau dezamăgire şi le va oferi şansa să se bucure împreună cu ea de locuri exotice, petreceri private, croaziere de lux, întâmplări şi probe pline de imprevizibil, întocmai ca şi în cele două sezoane de la “Burlacul”.

Frumoasa asistentă tv va purta privirile curioase ale telespectatorilor în locuri de vis din Antalya şi Ibiza, însă nici România, cu locurile sale extravagante nu va fi uitată de echipa emisiunii. Bianca  alături de pretendenţii săi va avea parte de momente încărcate de adrenalina, atât în aer, cât şi în apă sau pe pământ.

Pretenţioasă şi directă, Bianca îşi doreşte un bărbat care să o surprindă şi care să poată face faţă tuturor provocărilor pe care o eventuală relaţie cu ea le-ar putea ridica. Alesul trebuie să îşi asume celebritatea pe care Bianca a dobândit-o cu timpul, să îi înţeleagă meseria şi compromisurile pe care trebuie să le facă pentru aceasta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton