Homepage  / Vedete româneşti

Bie Adam, despre momentele de la America Express 2023 care nu se văd la TV. „Cearta între mine și mama e mult mai aprinsă”

Bie Adam, despre momentele de la America Express 2023 care nu se văd la TV. „Cearta între mine și mama e mult mai aprinsă”
7

de Roxana Mirea,

Bie Adam face echipă cu mama ei, Mihaela, la America Express 2023, de la Antena 1. Pe canalul ei de YouTube, vloggerița a povestit cum a fost pentru ea experiența de pe Drumul aurului, dar și ce nu se vede la televizor.

Bie Adam, despre ce nu se vede la TV la America Express 2023

Bie Adam a povestit ce nu se difuzează la televizor în emisiunea „America Express” 2023. Aceasta a mărturisit că multe dintre momentele pe care le-a trăit cu mama ei pe Drumul Aurului nu au fost difuzate.

„Am avut două momente în care m-a lovit realitatea. În primul autostop, am văzut Mexicul, era frumos. Mă rog, nu neapărat frumos, dar era altceva: un deșert cu cactuși. Am făcut prima oară vreo 70 de kilometri cu omul ăla cu iguana. Nu pot să zic că am mers într-o excursie, că știam unde mă duc, dar adevărata realitate a greului m-a lovit când eram în autogara aia și trebuia să cerșesc bani și nimeni nu-mi dădea. Nu m-am mirat că nu îmi dau oamenii. Pe mine m-a lovit faptul că eu cu adevărat nu aveam nimic la mine. Nu pot să explic senzația. E o neputință pe care o simți. Erau mult mai multe acumulate. Erau multe curse care nu au apărut pe TV. Gândiți-vă că erau 16 ore de filmare pe zi.

Apoi mai sunt și interviurile, după ce ajungi la cazare. Mie mi se pare că vorbeam ca și cum aveam prune în gură. După ce am alergat toată ziua, trebuia să îți amintești ce ai făcut, să explici ce ai făcut. Nu mai aveai nicio forță, energie. Interviul ăla apărea în mijlocul emisiunii. Lumea se gândea de ce eram așa plouată, păi era filmat la final de zi. Noi ca noi, dar vă dați seama prin ce a trecut cameramanul! Nu spun, toți cameramanii au fost circ și panaramă!”, a povestit Bie Adam, potrivit libertatea.ro.

bie-adam-despre-ce-nu-se-vede-la-tv-la-america-express-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bie Adam, despre condițiile de la America Express 2023

Bie Adam a vorbit și despre condițiile de la America Express, mai ales că mulți se întreabă cum și unde mergeau la baie.

Mie îmi venea stopul fix în cursa pentru ultima șansă. Eu nu mă simțeam super-ok… Nu aveam cum să mă liniștesc. N-ai baie, n-ai loc unde să te relaxezi, n-ai mâncare, n-ai telefon. Am avut nevoie să mă descarc. E adevărat că nu s-a arătat contextul în care am plâns. Aveam zeci de kilometri merși, eu, cu estrogenul în cap, să îmi zică mama că o dezamăgesc dacă ajungem printre ultimii…

Cearta între mine și mama e mult mai aprinsă și mai acidă. Ea, când am clacat eu în autogara aia, că lumea nu mă ajuta, că nu am cum să plec de acolo, atunci a lăsat-o mai moale.

Am fost atât de emotivă pentru că urma să îmi vină menstruația… Nouă ne-a dat bani o fată cu deficiență de auz. Eu cu emoțiile la maxim, în momentul ăla dădeam pe afară. Ziceam, Doamne, de la cine cer bani!”, a mai povestit Bie Adam.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton