Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bill Gates va avea o apariție în serialul „Teoria Big Bang”

Bill Gates va avea o apariție în serialul „Teoria Big Bang”

de Redactia Tvmania

Bill Gates, co-fondator al Microsoft Corporation și cel mai bogat om din lume, a acceptat să apară în sitcomul „The Big Bang Theory”/„Teoria Big Bang”, informează CNN. Secvenţa urmează să fie difuzată într-un episod care va apărea în Statele Unite luna viitoare.

Gates va avea un rol cameo într-un episod în care Penny (interpretată de actrița Kaley Cuoco) îl va avea invitat la locul de muncă pe cunoscutul miliardar, iar prietenii îi vor fi, ca de obicei, alături.

„Teoria Big Bang” recrutează adesea figuri din domeniile științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii pentru a apărea în serial. De-a lungul celor 10 sezoane ale sitcomului au fost invitați astronautul Buzz Aldrin, Stephen Hawking, fondatorul Telsa Elon Musk și Steve Wozniak de la Apple.

Omul de afaceri Bill Gates nu se află la primul rol într-un serial tv, el a mai apărut anterior în „Frasier”, într-un episod din 2001.

Sezonul 11 al serialului „Teoria Big Bang” va avea premiera în Statele Unite pe data de 1 martie, acesta fiind penultimul sezon al seriei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton