Homepage  / Vedete / Vedete străine

Billie Eilish, transformare totală pe coperta Vogue: „E despre ce te face să te simți bine”

Billie Eilish, transformare totală pe coperta Vogue: „E despre ce te face să te simți bine”

de Redactia Tvmania

Billie este se desparte de look-ul ei androgin. Autoarea hitului Bad Guy a renunțat la hainele largi și și-a schimbat culoarea părului. Billie a mărturisit că se simte mult mai feminină cu părul blond, în timp ce a pozat în lenjerie intimă pentru Vogue.

Imaginea cu Billie îmbrăcată într-un body corset, postată chiar de artistă pe Instagram, a devenit fotografia care a depășit cel mai rapid pragul de 1 milion de like-uri pe această platformă, în doar șase minute.

Billie Eilish, cântăreața născută în Los Angeles, a renunțat la părul verde și la hainele largi într-un pictorial în revista Vogue. Artista era cunoscută pentru hainele ei largi, care îi acopereau formele. Dar acum, a făcut o schimbare majoră. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

Billie Eilish apare pe coperta lunii iunie a celebrei reviste Vogue. În fotografia principală a pictorialului, cântăreața de 19 ani poartă un corset roz pal și o fustă foarte mulată. Ținuta e completată cu o pereche de mănuși din latex. Este machiată discret, iar părul îl are pe umeri, blond, cu bucle lejere.

Pe lângă pictorialul inedit pentru revista Vogue, artista a oferit și un interviu în care susține că a fost criticată de fani pentru că își acoperea corpul cu faine largi. „Chestia este că pot face orice vreau”, a spus artista.  Pentru Vogue, artista a făcut dezvăluiri și despre operațiile estetice. „Dacă dorești să te supui unei operații estetice, fă-o. Dacă vrei să porți o rochie pe care cineva crede că te face să pari mai mare, port-o. Dacă simți că arăți bine, așa e”.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

foto: Hepta

 

https://www.tvmania.ro/gina-pistol-inlocuita-la-chefi-la-cutite-cine-este-noua-prezentatoare-a-emisiunii-culinare-de-la-antena-1-292083

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton