Homepage  / Știri

Billy Crystal face lumină în cazul unei scene celebre

Billy Crystal face lumină în cazul unei scene celebre

de Redactia Tvmania

Starul din comedia „Când Harry a cunoscut-o pe Sally” (1989) a explicat cum a apărut faimoasa scenă din film în care colega Meg Ryan mimează un orgasm într-un restaurant plin de oameni.

E vorba despre spectaculoasa „reprezentaţie” a frumoasei Sally în faţa unui Harry care e roşu de ruşine, urmată de hilara reacţie a unei doamne aflate la masa de lângă: „Chelner, vreau ce a comandat ea!”.

Potrivit lui Crystal, citat de Daily Mail, momentul a început la filmări, când scenarista Nora Ephron i-a spus regizorului Rob Reiner că femeile obişnuiesc să mimeze orgasme.

“Rob a fost şocat – «Ei bine, cu mine n-au făcut-o!»”, a povestit Crystal. “Apoi, la repetiţii, Meg mi-a zis că ar trebui să mimeze unul şi s-o fac într-un loc public. Iar eu i-am sugerat scena din restaurant”.

“Ea a mi-a zis că vrea să mimeze unul imens, iar eu i-am zis: «Da, iar apoi ar trebui să fie o femeie în vârstă care să ceară ce ai comandat şi tu!»”, a adăugat Crystal, care s-a amuzat că scena s-a derulat exact cum au planificat-o ei, însă cu largul concurs al regizorului, care a fost nemulţumit de primele încercări ale lui Meg şi i-a demonstrat cum ar trebui să… sune!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton