Homepage  / Vedete / Vedete străine

Björk a fost muza lui Neill Blomkamp, pentru Chappie

Björk a fost muza lui Neill Blomkamp, pentru Chappie

de Redactia Tvmania

„«All is Full of Love», videoclipul lui Björk regizat de Chris Cunningham, este o capodoperă. Este clipul care m-a convins să fac fiu regizor”, a declarat Neill Blomkamp pentru „Première”. Și același videoclip l-a inspirat și pentru ultimul său film, „Chappie”.

Se vorbește din ce în ce mai mult despre Neill Blomkamp de când 20th Century Fox l-a angajat oficial pentru a regiza noul episod din „Alien”. Dar înainte de a descoperi cum o va reînvia pe Ripley, aflăm vești despre noua sa realizare, „Chappie”. Cel de-al treilea lungmetraj SF, după „District 9” și „Elysium”, urmărește aventura unui robot infantil care învață să trăiască printre oameni, o „ființă” mecanică pentru care s-a inspirat, chiar dacă designul celor doi roboți este diferit, din videoclipul lui Björk:

 

„Design-ul robotului este fabulos, emoția pură se combină cu frumusețea plasticului. Când privim SF-urile ultimilor ani, ne dăm seama cât de mult a influențat acest videoclip cinema-ul. M-am gândit de multe ori la noul meu film ca la un omagiu adus muncii lui Cunningham”, spune Neill Blomkamp.

„Chappie” va avea premiera pe 06 martie 2015. Din distribuție: Sharlto Copley, Dev Patel, Jose Pablo Cantillo, Hugh Jackman si Sigourney Weaver.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton