Homepage  / Netflix

„Black Mirror”, când are premiera sezonul 6 pe Netflix. Salma Hayek și Aaron Paul apar în noul teaser

„Black Mirror”, când are premiera sezonul 6 pe Netflix. Salma Hayek și Aaron Paul apar în noul teaser

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii serialului „Oglinda neagră” / „Black Mirror”. Aventura continuă, căci serialul revine pe Netflix cu sezonul 6. Din noua distribuție fac parte și Salma Hayek și Aaron Paul. De asemenea, Netflix a alansat și un teaser pentru sezonul 6 din „Black Mirror”.

Când are premiera sezonul 6 din „Black Mirror” pe Netflix

După o pauză de trei ani, seria antologică a lui Charlie Brooker, „Black Mirror”, se întoarce oficial pe Netflix. Miercuri, streamerul a lansat primul teaser trailer, care arată o serie de povești care încep să se desfășoare, cu o distribuție care îi include pe Salma Hayek, Aaron Paul, Annie Murphy, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera și Rory Culkin, printre alții.

Aaron Paul

Anunțul spune că sezonul 6 „este cel mai imprevizibil, neclasificabil și neașteptat de până acum” pentru serial.

Charlie Brooker a detaliat conceptul sezonului, spunând că, deși a simțit întotdeauna că „Black Mirror” ar trebui să prezinte povești „complet distincte unele de altele” și că ar trebui să fie un serial „care nu poate fi definit cu ușurință„, a ales să ia unele decizii creative pentru episoadele viitoare care sunt diferite de ceea ce am văzut până acum, potrivit CNN.

În parte ca o provocare și în parte pentru a menține lucrurile proaspete atât pentru mine, cât și pentru telespectatori, am început acest sezon prin a răsturna în mod deliberat unele dintre presupunerile mele de bază cu privire la ce să mă aștept”, a spus Brooker. „Toate poveștile sunt în continuare „Black Mirror” din punct de vedere tonic de la un capăt la altul – dar cu niște oscilații nebănuite și mai multă varietate ca niciodată.”

Serialul a câștigat șase premii Emmy și a avut premiera pe Channel 4 în Marea Britanie în 2011. „Black Mirror” revine în luna iunie a acestui an pe Netflix cu sezonul 6.

Despre ce este vorba în serialul Black Mirror / Oglinda Neagră

„Black Mirror/Oglinda Neagră“ este o antologie care pătrunde în nesiguranţa noastră colectivă legată de lumea modernă, în care fiecare episod este o poveste inteligentă, plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane şi care conduce spre concluzii de cele mai multe ori tulburătoare şi de neuitat. Fără îndoială, tehnologia a schimbat toate aspectele vieţii noaste; în fiecare casă; pe fiecare birou; în fiecare mână – un ecran cu plasmă; un monitor; un Smartphone – o Oglindă Neagră prin care se reflectă către noi existenţa noastră din secolul XXI.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton