Homepage  / Disney Plus

„Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna”, tot ce trebuie să știi filmul Marvel

„Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna”, tot ce trebuie să știi filmul Marvel

de Andreea Hentea,

Chiar dacă l-au pierdut pe regele T'Challa (Chadwick Boseman), supușii din Wakanda îi onorează cum se cuvine memoria în „Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna” (2022), în timp ce visează la un viitor mai bun.

Întreaga echipă a filmului „Pantera neagră” (2018) a resimțit dramatic lipsa talentatului Chadwick Boseman, dispărut în 2020. Deși au existat discuții despre reconstituirea digitală a personajului sau despre reformarea lui, regizorul Ryan Coogler, care a scris și scenariul împreună cu Joe Robert Cole, a găsit altă soluție pentru noua poveste, deși a declarat că „a face acest film fără Chadwick Boseman este cel mai greu lucru pe care l-a făcut vreodată”.

După moartea regelui T’Challa, regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright) și M’Baku (Winston Duke) luptă pentru a-și proteja poporul. În vreme ce supușii sunt gata să depășească pierderea regelui, eroii wakandezi, ajutați de Nakia (Lupita Nyong’o) și de Everett Ross (Martin Freeman), fac planuri optimiste pentru Wakanda.

Familia de la filmări

Totuși, bucuria revederii a animat platourile noii aventuri „Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna”. Winston Duke, interpretul lui M’Baku, Letitia Wright, care o joacă pe Shuri, și Tenoch Huerta, interpretul lui Namor, au povestit, la un eveniment din California, despre modul în care distribuția a devenit o adevărată familie pe platouri, cum mâncau împreună și ieșeau împreună în oraș.

„Eu o joc pe sora regelui, care glumește mereu, e un fel de clovn”, a povestit Letitia Wright, care a spus, și ea, că pentru întreaga echipă al doilea film a fost o reîntâlnire între prieteni vechi.

Tenoch Huerta a învățat chiar să înoate pentru rolul lui Namor, pentru care au fost luați în considerare, înaintea lui, Michael Phelps, Daniel Dae Kim, Brian Tee, Dwayne Johnson și David Boreanaz.

O: Black Panther: Wakanda Forever, SUA, 2022 R: Ryan Coogler D: Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Ivy Haralson, Danai Gurira, Michaela Koel, Richard Schiff, Florence Kasumba, Isaach De Bankolé.

*Filmul este disponibil pe Disney Plus.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton