Homepage  / Vedete / Vedete străine

Blake Lively a devenit din nou mămică! Cum arată soția lui Ryan Reynolds după ce a născut a patra oară

Blake Lively a devenit din nou mămică! Cum arată soția lui Ryan Reynolds după ce a născut a patra oară

de Andra Stana,

Blake Lively, soția lui Ryan Reynolds, a născut! Cei doi au devenit părinți pentru a patra oară. Cum și-au anunțat fanii că marele eveniment a avut loc.

Blake Lively și Ryan Reynolds, părinți pentru a patra oară

Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că familia lor s-a mărit. Actrița și Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani, nu au postat nicio poză cu bebelușul. În schimb, Blake a împărtășit cu fanii o imagine recentă, în care se vede că nu mai avea burtică.

Duminică, cuplul, împreună cu mama lui Reynolds, a pus pe rețelele de socializare o imagine din care lipsește burtica de gravidă a lui Lively. Apoi, vestea că actrița a născut cu adevărat cel de-al patrulea ei copil a fost confirmată de cei de la People.

Puppy Bowl Sunday 2023. Am fost ocupați”, a scris Blake Lively în mesajul care a însoțit fotografiile.

Fanii au aflat că Lively așteaptă din nou un copil în septembrie anul trecut. Atunci, actrița și-a etalat burtica de gravidă la cel de-al 10-lea Summit anual Forbes Power Women’s din New York.

De curând, Ryan Reynolds a mărturisit că nu știe sexul bebelușului, întrucât au decis să nu îl afle înainte de naștere. „Cunosc fetele, așadar sper să fie tot fată. Dar sunt pregătit pentru orice se va întâmpla”, a precizat actorul. Reynolds avea, până acum, trei fete: James, de 7 ani, Inez, de 6 ani, și Betty, de 3 ani.

Blake Lively a răbufnit. Mesajul tranșant dedicat paparazzilor 

La puțin timp după ce a anunțat că va deveni din nou mamă, Blake Lively a răbufnit pe rețelele sociale. La mijlocul lunii septembrie, ea a postat pe Instagram numeroase fotografii cu burtica ei graviduță. În dreptul imaginilor, soția lui Ryan Reynolds a publicat un mesaj în care îi acuza pe paparazzi că îi pândesc casa.

„Iată fotografii cu mine însărcinată, în viața reală, astfel încât cei 11 tipi care așteaptă în fața casei mele să mă fotografieze să mă lase în pace”, a scris ea în dreptul mai multor imagini, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu, dintr-o singură piesă, cu burtica de graviduță la vedere.

Mă speriați pe mine și pe copiii mei. Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul acordate și pentru că ați continuat să dea unfollow conturilor și publicațiilor care publică fotografii cu copii. Aveți toată puterea împotriva lor. Și mulțumesc presei care are o „Politică fără copii”. Voi toți faceți toată diferența. Multă dragoste!”, a mai scris celebra actriță, care este însărcinată pentru a patra oară.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton