Homepage  / Vedete străine

Blake Lively a răbufnit! Soția lui Ryan Reynolds a publicat imagini cu sarcina ei, alături de un mesaj tranșant

Blake Lively a răbufnit! Soția lui Ryan Reynolds a publicat imagini cu sarcina ei, alături de un mesaj tranșant

de Roxana Mirea,

Blake Lively a publicat pe Instagram o serie de imagini cu burtica de graviduță, nervoasă fiind din cauză că paparazzi o pândesc pentru a obține o fotografie cu ea. Soția lui Ryan Reynolds este însărcinată pentru a patra oară.

Blake Lively a publicat imagini cu burtica de graviduță

Blake Lively a răbufnit pe rețelele sociale și a postat pe Instagram numeroase fotografii cu burtica ei graviduță. În dreptul imaginilor, soția lui Ryan Reynolds a publicat un mesaj în care îi acuză pe paparazzi că îi pândesc casa.

„Iată fotografii cu mine însărcinată, în viața reală, astfel încât cei 11 tipi care așteaptă în fața casei mele să mă fotografieze să mă lase în pace”, a scris ea în dreptul mai multor imagini, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu, dintr-o singură piesă, cu burtica de graviduță la vedere.

Mă speriați pe mine și pe copiii mei. Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul acordate și pentru că ați continuat să dea unfollow conturilor și publicațiilor care publică fotografii cu copii. Aveți toată puterea împotriva lor. Și mulțumesc presei care are o „Politică fără copii”. Voi toți faceți toată diferența. Multă dragoste!”, a mai scris celebra actriță, care este însărcinată pentru a patra oară.

Blake Lively și Ryan Reynolds mai au trei fiice împreună: James, în vârstă de 7 ani, Inez, în vârstă de 5 ani și Betty, în vârstă de 2 ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton