Homepage  / Vedete / Vedete străine

Blake Lively, în doliu. Actorul Ernie Lively, tatăl vedetei din „Gossip Girl”, a încetat din viață

Blake Lively, în doliu. Actorul Ernie Lively, tatăl vedetei din „Gossip Girl”, a încetat din viață

de Redactia Tvmania

Lumea filmului este în doliu. Actorul Ernie Lively, tatăl actriței Blake Lively, a murit din cauza unor complicații cardiace, la vârsta de 74 de ani, scrie usmagazine.com.

Ernie Lively a murit în locuința sa din Los Angeles, avându-i aproape pe soția și copiii săi. Bărbatul avea probleme cu inima de mai mulți ani: suferise un atac de cord în anul 2003 și a apelat la un tratament cu celule stem în anul 2013.

Pe numele său adevărat Ernest Brown Jr., Ernie Lively s-a născut la 29 ianuarie 1947, în Baltimore. Nu a devenit actor încă din tinerețe, ci a fost mai întâi profesor de engleză. Apoi, în timpul războiului din Vietnam, acesta a fost locotenent. A urmat, ani mai târziu, o carieră în actorie, model de viață ales și de copiii săi, printre care o amintim doar pe Blake Lively, devenită celebră după rolul jucat în „Gossip Girl”.

Blake Lively a jucat alături de tatăl său în „The Sisterhood of the Traveling Pants” (2005) și continuarea peliculei, lansată trei ani mai târziu, „The Sisterhood of the Traveling Pants 2”.

Cu o carieră de peste jumătate de secol, Lively a jucat în numeroase pelicule, dintre care amintim doar trei: „Passenger 57”, „The Dukes of Hazzard” și „Turner & Hooch”. Totodată, el a avut un rol și în „Seinfeld”.

Sursa foto: Hepta

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton