Homepage  / Vedete / Vedete străine

Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă al treilea copil

Blake Lively și Ryan Reynolds așteaptă al treilea copil

de Redactia Tvmania

Actrița Blake Lively este însărcinată pentru a treia oară, ea și soțul ei, Ryan Reynolds, confirmând această veste pe covorul roșu, unde aceasta a purtat o rochie care îi scotea în evidență sarcina.

Joi seară, Blake Lively a făcut o surpriză tuturor, apariția ei la premiera din New York a filmului soțului ei, „Pokémon Detective Pikachu” fiind modul perfect de a face acest anunț. Actrița a purtat o rochie galbenă Retrofête și abia așteptăm să vedem dacă va participa la Gala MET de anul acesta.

Blake Lively și Ryan Reynolds au o viață de familie discretă, așadar nu este deloc surprinzător că au așteptat destul de mult timp pentru a anunța că vor deveni din nou părinți. Cei doi au împreună două fiice, James, în vârstă de 4 ani și Inez, în vârstă de 2 ani.

Faptul că Blake și Ryan vor avea din nou un copil nu este deloc suprinzător, deoarece în 2016 actrița a declarat că ei își doresc o familie mare. „Sunt unul dintre cei cinci copii. Soțul meu este unul dintre cei patru, așadar suntem în mod oficial o familie mare. Puteți merge pe site-ul nostru și vă vom da o parte din copiii noștri.”

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

🚨#BlakeLively and #RyanReynolds are expecting baby number three ! 🚨Click the link in bio for everything we know so far 💛

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

În aceeași perioadă, Blake a declarat pentru o revistă internațională cât de protectoare este când vine vorba intimitatea familiei ei. „Este lucrul pe care îl protejez cel mai mult și lucrul care simt că este cel mai expus atunci când mă simt exploatată”, a spus actrița.

Ea a explicat că este conștientă de atenție pe care o primește din cauza vieții pe care a ales-o, însă vrea ca fiicele ei să aibă parte de o viață normală. „Ryan a avut o viață de copil normală și ne dorim ca fetele noastre să aibă aceeași viață normală de care ne-am bucurat și noi. Nu vrem să le luam ceea ce noi am avut, deoarece ar fi foarte egoist.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton