Homepage  / Vedete / Vedete străine

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari mai multor organizații pe fondul pandemiei de COVID-19

de Redactia Tvmania

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului. Mai exact, cei doi au anunțat pe conturile lor personale de Instagram faptul că banii vor fi direcționați către două bănci de alimente din Statele Unite și Canada

. „Covid-19 a avut un impact imens asupra persoanelor în vârstă și a celor cu venituri mici. Eu și Blake donăm 1 milion de dolari pentru a ajuta băncile de alimente din America și Canada. Aveți grijă de trupurile și inimile voastre. Fiți bucuroși. Sunați pe cineva care este izolat și care ar putea avea nevoie de ajutor”, a scris Ryan Reynolds pe Instagram.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

„Cu toate că trebuie să ne distanțăm pentru a-i proteja pe cei care nu se pot autoizola, tot putem rămâne conectați. Puteți face un video, pe Facetime sau Skype. Amintiți-vă că dragostea poate trece peste orice. Fie că faceți cumpărături pentru persoanele în vârstă sau ajutați la pregătirea meselor copiilor, cu toții putem face câte ceva pentru cei din jur sau pur și simplu alegem să stăm acasă. Vă trimit dragostea mea”, a scris Blake Lively pe Instagram.

 

Blake Lively și Ryan Reynolds nu sunt singurele celebrități care au donat. Chiara Ferragni a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa digitală care a strans până la ora actuală 4 milioane de euro și a donat 250.000 de euro de care vor beneficia spitale din Napoli, Milano și în general din zona Lombardiei.

Fundația H&M a alocat 500.000 de dolari campaniei COVID-19 Solidarity Response Fund, care va sprijini eforturile globale depuse de către Organizația Mondială a Sănătății pentru a gestiona această criză pe toate planurile, iar Bella Hadid a anunțat că făcut o donație către Feeding America, o organizație non-profit care furnizează mâncare familiilor la nevoie, dar și către organizația de caritate instituită de Chiara Ferragni pentru a ajuta spitalele din Italia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton