Homepage  / Vedete / Vedete străine

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca în adaptarea Sony a bestsellerului „Totul se termină cu noi”. Anunțul făcut de autoarea Colleen Hoover

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca în adaptarea Sony a bestsellerului „Totul se termină cu noi”. Anunțul făcut de autoarea Colleen Hoover

de Andra Stana,

Cel mai bine vândut roman de dragoste al lui Colleen Hoover, „It Ends With Us”, în traducere „Totul se termină cu noi”, primește o adaptare cinematografică. Protagoniști vor fi Blake Lively și Justin Baldoni.

Bestsellerul „Totul se termină cu noi” devine film

Filmul „Totul se termină cu noi” se află acum în curs de dezvoltare la Sony Pictures, anunță Variety.com. Romanul din 2016 al lui Colleen Hoover, „It Ends With Us”, are peste 200.000 de evaluări pe Amazon, cu o medie de 4,5 din 5 stele. Iar povestea se pregătește să ajungă pe marile ecrane.

Justin Baldoni va regiza și va fi producător executiv. Blake Lively este, de asemenea, producător executiv alături de Hoover, Steve Sarowitz și Andrew Calof. Alex Saks va produce pentru Saks Picture Company, împreună cu Jamey Heath, care va produce în numele Wayfarer Studios. Christy Hall („I Am Not Okay With This“) a scris scenariul actual și va fi, de asemenea, producător.

Până în acest moment nu se știe nimic despre o eventuală dată de lansare a noului film.

Autoarea cărții i-a anunțat pe protagoniști

Într-un videoclip postat joi pe Instagram, Hoover a dezvăluit că Blake Lively o va interpreta pe Lily Bloom, o florăreasă dintr-un mic orășel, iar Justin Baldoni îl va interpreta pe Ryle, neurochirurgul de care se îndrăgostește.

Cartea vorbește despre violența domestică, iar în videoclip, Hoover le-a arătat fanilor casa în care mama ei și-a mutat familia când Hoover avea patru ani. Ea și-a lăudat mama pentru că „ne-a scos dintr-o situație înfricoșătoare” și a adus familia în casă. Hoover a fost deschisă în legătură cu faptul că abuzul tatălui ei asupra mamei sale a inspirat cartea „It Ends With Us”.

Care este povestea din „Totul se termină cu noi”

„It Ends With Us”, în traducere „Totul se termină cu noi”, o urmărește pe Lily, o fată dintr-un mic orășel, care se mută în Boston pentru a-și începe propria afacere. Între ea și neurochirurgul Ryle apar imediat scântei, dar „aversiunea completă a acestuia față de relații este tulburătoare“, se arată în descrierea cărții.

Chiar dacă Lily se trezește că devine excepția la regula lui „fără întâlniri”, ea nu poate să nu se întrebe ce l-a făcut să fie așa de la început. Pe măsură ce întrebările legate de noua ei relație o copleșesc, la fel se întâmplă și cu gândurile la Atlas Corrigan – prima ei dragoste și o legătură cu trecutul pe care l-a lăsat în urmă. El a fost spiritul ei înrudit, protectorul ei. Când Atlas reapare brusc, tot ceea ce Lily a construit cu Ryle este amenințat.

Hoover este în prezent cel mai bine vândut romancier din SUA, scriind anul trecut cinci dintre cele mai bine vândute 10 cărți de orice gen, cu peste 20 de milioane de cărți vândute. „It Ends With Us” s-a aflat pe lista de bestselleruri a New York Times timp de peste 90 de săptămâni.

Blake Lively nu mai e doar Serena din „Gossip Girl”

Blake Lively este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds. Actrița așteaptă cel de-al patrulea copil cu actorul din „Deadpool”.

Cunoscută pentru rolurile jucate în serialul TV „Gossip Girl” și în filme precum „A Simple Favor“ și „The Sisterhood of the Traveling Pants“, Lively și-a făcut debutul regizoral anul trecut cu videoclipul „I Bet You Think About Me” al lui Taylor Swift. Ea își va face debutul în regia de lungmetraj cu „Seconds”, o adaptare a romanului grafic al lui Bryan Lee O’Malley, scrisă și produsă de Edgar Wright alături de Marc Platt.

Fosta vedetă din „Jane the Virgin” Baldoni este cofondatorul Wayfarer Studios, a cărui misiune este de a „crea producții de film și televiziune multiplatformă, orientate spre un scop anume, care să ridice și să vorbească spiritului uman”, potrivit unui comunicat de presă. Prin intermediul acestui banner, el a regizat recent „Five Feet Apart” din 2019 și „Clouds” din 2020.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton