Homepage  / Filme Online / Netflix

Blake Lively vine la Netflix în mai multe producții

Blake Lively vine la Netflix în mai multe producții

de Redactia Tvmania

Blake Lively (33 de ani) e în prezent în discuții cu Netflix pentru a juca în ecranizarea cărții „We Used to Live Here”, scrisă de Marcus Kliewer. Actrița a semnat recent un contract, tot cu Netflix, pentru „Lady Killer”, scrie deadline.com. 

 

„We Used to Live Here”, de Marcus Kliewer, este un thriller psihologic publicat în seria literară horror/ suspans NoSleep, găzduită de cunoscutul site american Reddit. 

 

Totul începe cu o femeie care aude un ciocănit în ușă în timp ce iubitul ei e la serviciu. Ea deschide și vede în fața ușii un bărbat însoțit de soție și copii care o roagă să le dea voie să arunce o privire prin casa ei, în care acesta spune că a locuit în copilărie. Abia mutată în casă și încă nefamiliarizată ea însăși cu aceasta, femeia îi invită înăuntru. Nu peste mult timp izbucnește o furtună de zăpadă care îi împiedică pe noii veniți să plece, iar lucrurile evoluează tot mai ciudat. Musafirii nepoftiți nu au, oricum, vreo intenție să părăsească locul, iar gazda regretă profund că le-a deschis ușa. 

 

Blake Lively va fi vedeta noii producții „We Used to Live Here”, dar va figura pe generic și ca producătoare, alături de Kate Vorhoff, prin casa de producție Lively’s B for Effort, de Scott Glassgold, Matt Reeves și Adam Kassan. 

 

Actrița a semnat recent un alt contract cu Netflix, pentru thrillerul „Lady Killer”, regizat de Diablo Cody („Juno”, „Tânăra adultă”). Acesta va fi ecranizarea seriei omonime de benzi desenate de mare succes, în care Blake Lively va juca rolul principal, dar la care va fi și producătoare. 

 

Seria „Lady Killer”, scrisă de Joëlle Jones și Jamie S. Rich, și publicată în 2015 și 2016 de editura Dark Horse Comics, a fost recompensată cu premiul Eisner pentru cea mai bună serie de gen a anului 2016. Aceasta o are în centru pe Josie Schuller (care va fi jucată de Blake Lively), o gospodină perfectă din anii ’50 care are o existență secretă ca ucigaș plătit. Ilustratoarea Joëlle Jones, creatoarea eroinei, a declarat că acest personaj reprezintă atașamentul ei față de publicitatea și ilustrațiile retro din anii ’40-’60 și față de opera celebrului Norman Rockwell.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton