Homepage  / Vedete / Vedete străine

Blanca Soto şi Fernando Colunga revin Acasă, în “Îţi ordon să mă iubeşti!”

Blanca Soto şi Fernando Colunga revin Acasă, în “Îţi ordon să mă iubeşti!”

de Redactia Tvmania

Un cocktail de umor, pasiune şi o iubire cu scântei, toate acestea se regăsesc în “Îţi ordon să mă iubeşti !” (“Porque el amor manda”). Telenovela va fi difuzată din nou de Acasă începând de astăzi, 7 iulie, de la ora 17.00.

Telenovela marca Televisa, care a făcut înconjurul lumii, îi are în rolurile principale pe Fernando Colunga şi pe frumoasa Blanca Soto. Claudia Alvarez şi Erick Elias sunt cei care vor condimenta povestea de iubire şi vor pune piedici în calea fericirii protagoniştilor.

Fernando Colunga se va dovedi a fi foarte amuzant şi pasional în “Îţi ordon să mă iubeşti !”: “Sunt foarte încântat de acest proiect. Este o poveste amuzantă, în care sunt sigur că se regăsesc foarte mulţi dintre noi.”

Actorul interpretează rolul unui bărbat îndrăgostit de şefa lui, Alma, alături de care va trăi o poveste de dragoste:

“Înainte de a începe filmările am vorbit cu producătorul Juan Osorio şi am realizat că rolul mi se potriveşte foarte bine, deoarece sunt un bărbat puternic atât fizic, cât şi psihic, emoţional. Eu pun foarte mult suflet, sunt total implicat în ceea ce fac”, adaugă Fernando.

Blanca Soto povesteşte: “Sunt sigură că telespectatorii se vor bucura de fiecare secvenţă din această poveste incredibilă. Munca actorilor, a producătorilor, a întregii echipe este una imensă, dar şi rezultatul este unul spectaculos. Cât despre partenerul meu de pe platourile de filmare, pot spune că este o adevărată plăcere să lucrez cu un actor talentat şi profesionist precum Fernando Colunga”.

Fernando Colunga a refuzat iniţial proiectul, fiind vorba de un serial cu accente comice (o premieră în cariera lui), în timp ce Soto a acceptat bucuroasă – mai ales că, după succesul uriaş cu „Eva Luna”, „El Talisman” a cam dus-o în umbră.

Te-ar putea interesa și:

10 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Fernando Colunga

Fernando Colunga e încă burlac, dar mai ales bogat!

Actriţa Blanca Soto va juca în telenovela «Femeia de oţel»

 

Îți place să știi totul despre actorii tăi preferați din telenovele? Citește noua ediție „TVmania Seriale”!

TVM Seriale 2

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton