Homepage  / Filme Online / HBO

Blockbusterul „Wonder Woman 1984” va avea premiera în exclusivitate, în România, pe HBO GO

Blockbusterul „Wonder Woman 1984” va avea premiera în exclusivitate, în România, pe HBO GO

de Redactia Tvmania

Filmul „Wonder Woman 1984”, continuarea peliculei din 2017 cu Gal Godot, care nu a mai apucat să fie lansată la noi în cinematografe din cauza pandemiei, va avea premiera în exclusivitate pe HBO GO pe 1 aprilie. Regizat de Patty Jenkins, filmul are acțiunea plasată în anii ’80, când Wonder Woman/Femeia fantastică se pregătește pentru următoarea ei aventură.

 

Superba Gal Gadot renunță la sabie, pentru că pare „mult prea agresivă”, dar și la scutul său simbolic și își pune aripi aurite. Noua aventură a Dianei Prince, puternic impregnată de atmosfera anilor `80, îi rezervă Femeii fantastice nu doar reîntâlnirea (gratifiantă pentru fani) cu iubitul ei Steve Trevor (Chris Pine), ci și înfruntarea lui Maxwell Lord (Pedro Pascal), un mogul maniac al reclamelor. Le vom revedea, se pare, și pe neînfricatele Antiope (Robin Wright) și Hippolyta (Connie Nielsen).

 

În „Wonder Woman 1984” soarta lumii este din nou în cumpănă și doar Femeia fantastică poate salva omenirea. Acest nou capitol din poveste o găsește pe Diana Prince trăind liniștită printre muritori în perioada vibrantă și colorată a anilor ‘80  – o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-și dorește. Deși își stăpânește deplin puterile, ea nu vrea să iasă în evidență, este curator de artefacte antice și își face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor și să-și adune toată înțelepciunea, forța și curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

 

 

Inițial, pelicula din Universul DC Comics trebuia să aibă premiera pe marile ecrane în iunie 2020, fiind ulterior amânată în octombrie 2020, pentru ca, în cele din urmă, să fie din nou amânată. La americani, a fost lansată concomitent în câteva cinematografe și pe platforma HBO Max la finalul anului trecut.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton