Homepage  / Știri

Bob Dylan cântă la Zone Arena

Bob Dylan cântă la Zone Arena

de Redactia Tvmania

Anunţat iniţial pe stadionul Iolanda Balaş Soter, concertul pe care Bob Dylan îl va susţine pe data de 2 iunie la Bucureşti îşi schimbă locaţia, urmând a se desfăşura în cadrul noului complex Zone Arena. Organizatorii au luat această decizie din motive logistice, noua locaţie permiţând acomodarea unui număr mai mare de spectatori în tribună.

Bob Dylan, care va ajunge pentru prima oară în România pe 2 iunie, a fost declarat recent “părintele muzicii rap” în cadrul unui material apărut în revista “The Rolling Stone”. Totuşi, artiştul admite că nu ascultă atât de multă muzică rap, el spunând ca iubeşte “rima de dragul rimei”. “Consider că genul rap reprezintă o formă incredibilă de artă, iar artişti precum Run DMC, Public Enemy, Ice T sau N.W.A. sunt adevăraţi poeţi”, a spus el.

Piesele lui Bob Dylan au cucerit mai multe generaţii de public, din anii ’60 până în prezent, cântăreţul având la activ 34 de albume de studio, 11 premii Grammy şi un Oscar pentru piesa “Things Have Changed” din filmul “Wonder Boys” (2000). Artistul, originar din Duluth, Minnesota, va împlini pe 24 mai 69 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton