Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bob Saget, celebrul actor din serialul „Full House”, a murit la 65 de ani. Prima declarație a familiei: „Suntem devastați”

Bob Saget, celebrul actor din serialul „Full House”, a murit la 65 de ani. Prima declarație a familiei: „Suntem devastați”

de Andra Stana,

Bob Saget, actorul care i-a dat viață lui Danny Tanner în „Full House”, a murit la 65 de ani. Vestea decesului a fost făcută publică de familia sa, prin intermediul unui comunicat citat de CNN.

A murit actorul american Bob Saget

Cunoscutul actor, care a apărut și în serialul Netflix „Fuller House”, a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel din Florida. La acest moment nu se cunoaște cauza decesului.

Agerpres scrie că poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel”. Apoi, „bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului”, a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange.

„Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a mai precizat acesta.

„Suntem devastați. Confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi”, a spus familia actorului, într-o declarație pentru CNN. „El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, susținând spectacole live și făcând oamenii să râdă”, se mai arată în documentul citat.

Bob Saget se afla într-un turneu de stand-up comedy

Bob Saget începuse, anul trecut, un turneu american de stand-up comedy. Turneul debutase în septembrie 2021 și urma să se încheie în iunie anul acesta.

Sâmbătă seară, el a susţinut un show în Jacksonville, în Florida. Apoi, în cursul zilei de duminică, Saget mulțumise publicului printr-un mesaj pe Twitter.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a scris comediantul, citat de hotnews.ro.

Bob Saget a apărut în spin-off-ul „Full House”/„Casa plină” de pe Netflix

Serialul „Full House”, care l-a făcut celebru pe Saget, a avut opt sezoane și 192 de episoade. Producția ABC s-a desfășurat din 1987 până în 1994. 

În 2016, Netflix a lansat un spin-off al sitcomului „Full House”/ „Casa plină”. În noile episoade au jucat toți actorii din vechiul serial, mai puțin Mary-Kate şi Ashley Olsen (care îi dădeau viață personajului Michelle Tanner).

Robert Saget a fost căsătorit cu Kelly Rizzo. Cei doi au împreună trei fiice.

„Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit şi care depăşea limitele. Ne va fi dor de el”, a scris canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton